Libnet.ro
UNICEF

05:15

A doua zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au blocat Bulevardul Regina Elisabeta

Antena3 Antena3,
A doua zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au blocat Bulevardul Regina Elisabeta

Update 22. 35 - Persoanele care protesteaza in Piata Universitatii din Capitala fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana au blocat Bulevardul Regina Elisabeta, pe ambele sensuri. Unii. continuă pe Antena3

Mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de proiectul Rosia Montana. Proiectul urmeaza sa fie adoptat de Parlament

Doua mii de oameni din Capitala au iesit in strada sa protesteze fata de proiectul Rosia Montana. Protestatarii s-au adunat la Universitate, apoi s-au indreptat catre Piata Victoriei, unde au scandat.

Proiectul ROSIA MONTANA a scos in strada sute de protestatari, la BUCURESTI.

Proiectul Rosia Montana a impartit Romania in doua tabere. Unii sunt de acord cu exploatarea aurului, pentru ca vor fi create locuri de munca, iar zona respectiva se presupune ca se va dezvolta din punct de vedere economic, altii spun ca substantele folosite acolo sunt toxice pentru oameni. Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, promovat de Guvern intr-un proiect de lege aprobat in aceasta saptamana, informeaza .

Liderii USL si-au exprimat pozitia publica fata de proiectul Rosia Montana

Liderii USL si-au exprimat pozitia publica fata de proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana. Liberalii spun ca exploatarea resurselor este binevenita, daca vor.

Victor Ponta si Crin Antonescu vorbesc despre proiectul Rosia Montana

Copresedintii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au dezvaluit, in emisiunea Exces de Putere de sambata seara, pozitiile pe care le vor avea fata de proiectul Rosia Montana. Presedintele.

Ponta le-a cerut parlamentarilor PSD sa voteze proiectul Rosia Montana dupa cum le dicteaza constiinta

Victor Ponta le-a cerut vineri parlamentarilor PSD prezenti la reuniunea de la Constanta sa voteze individual pentru Rosia Montana si nu ca grup, intrucat este un proiect extrem de controversat. Proiectul Rosia Montana va intra in dezbatere parlamentara in aceasta toamna.

Sondaj: doi din trei romani sustin proiectul Rosia Montana

Romanii cred ca autoritatile trebuie sa sustina proiectul Rosia Montana, dar si exploatarea gazelor de sist, arata un sondaj Sociopol realizat in perioada 23-26 august. Astfel, 68% dintre respondenti au spus ca autoritatile trebuie sa promoveze acest proiect, in timp ce doar 32% au raspuns ca ar trebui sa se opuna proiectului.

SONDAJ. Majoritatea romanilor este de acord cu proiectul Rosia Montana

Romanii sunt de parere ca autoritatile ar trebui sa sustina proiectul Rosia Montana, conform unui sondaj Sociopol. Mai exact, 68% dintre respondenti au spus ca autoritatile ar trebui sa.

Ponta: Proiectul Rosia Montana este unul controversat, de care nu sunt convins

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins.

Proiectul Rosia Montana a blocat, din nou, Centrul Capitalei. ...

Jandarmii incearca sa elibereze strada. Protestatarii au cerut demisia Guvernului. Ei spera sa aduca in Piata Universitatii peste 2. 000 de manifestanti pentru a porni, din nou, in mars spre Piata Victoriei. --- Traficul pe Bulevardul regina Elisbeta, in zona Pietei Universitatii, este blocat de protestatari. Sute de oameni s-a asezat, pe jos, pe strada. Ei vor oprirea proiectului Rosia Montana. Unii dintre protestatari au agresat reporterii echipelor de televiziune, venite la fata .

Ponta despre proiectul Rosia Montana: Eu am luat o decizie curajoasa si controversata.

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca aprobarea proiectului de exploatare de la Rosia Montana a fost o decizie curajoasa si controversata. Prim-ministrul Romaniei a tinut sa precizeze ca proiectul nu este acelasi cu cel negociat de fostul premier Emil Boc. Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca premierul Victor Ponta a aprobat un proiect de exploatare pe care Emil Boc l-a refuzat. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )