Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doua femei din Drochia, omorate de un sofer beat

Adevărul Adevărul,
Doua femei din Drochia, omorate de un sofer beat

Doua femei au fost accidentate, in raionul Drochia, de un sofer urcat baut la volan. Una dintre ele s-a stins pe loc, iar alta a murit mai tarziu la spital. Soferul este retinut pentru 72 de ore. continuă pe Adevărul

Doua femei din Capitala, injunghiate in plina zi pe Bulevardul Dimitrie Cantemir

Doua femei au fost injunghiate luni, in Capitala, de un cetatean israelian. Incidentul a avut loc dupa ora 12. 00, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4.

Doua femei injunghiate pe strada, in plin centrul Capitalei!

Doua femei au fost injunghiate luni, pe un bulevard din Bucuresti, de un cetatean israelian. Inciden.

Israelianul care a injunghiat doua femei in centrul Capitalei a fost arestat preventiv

Cetateanul israelian care a injunghiat, luni, doua femei in centrul Bucurestiului a fost arestat pre.

Barbatul care a injunghiat doua femei in centrul Capitalei a fost arestat preventiv

Cetateanul israelian care a injunghiat, luni, doua femei in centrul Bucurestiului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de tentativa de omor, informeaza Politia Capitalei, scrie Mediafax.

Declaratii exclusive! Politia din Bucuresti fusese anuntata, cu o ora mai devreme de atacul in care au fost ranite doua femei, despre prezenta suspectului in zona

Traim in Romania secolului XXI, intr-o capitala europeana si cu pretentii de gen, iar noi, locuitorii acesteia nu avem alte pretentii de la autoritati, decat sa avem un trai decent si sa putem merge pe strada sau sa intram in scara blocului in siguranta, nu cu frica in san ca s-ar putea ca vreun inconstient .

Doua femei au fost injunghiate de un necunoscut in plina strada, in Capitala. Agresorul ar fi un cetatean israelian si a fost prins

Doua femei au fost agresate de un necunoscut, in zona Tineretului, cu un obiect ascutit.

Doua femei au fost atacate cu cutitul in centrul Capitalei Atacatorul a fost prins

Doua femei au fost agresate, luni, de un barbat necunoscut inarmat cu un obiect taietor, intr-o zona centrala a Capitalei. Atacatorul a fost prins de oamenii legii si dus la audieri, anunta Politia Municipiului Bucuresti, relateaza Mediafax. Femeile au fost duse la spital.

Doua femei au fost injunghiate de un necunoscut in plina strada, in Capitala

Doua femei au fost agresate de un necunoscut, in zona Tineretului, cu un obiect ascutit.

ALERTA in Bucuresti! Un cetatean strain A iNJUNGHIAT DOUA FEMEI, in plina strada

Alerta in Bucuresti! Doua femei au fost injunghiate, in plina strada, in Sectorul 4. Potrivit primelor informatii, agresorul este un cetatean israelian, in varsta de 29 de ani.

Barbatul din Israel care a injunghiat doua femei in Capitala era drogat. Trebuia sa fie scos din tara de sambata, dar hotararea nu s-a respectat

Barbatul din Israel care a injunghiat ieri doua femei in Capitala, in plina strada, a fost retinut de catre politisti, care au descoperit ca acesta era drogat si a incercat sa vandalizeze si un magazin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )