Libnet.ro
UNICEF

13:01

Doua femei protesteaza pe acoperisul unui bloc din Capitala, cerand ca sotii lor, aflati in arest, sa fie eliberati

Hotnews Hotnews,
 Doua femei protesteaza pe acoperisul unui bloc din Capitala, cerand ca sotii lor, aflati in arest, sa fie eliberati

Doua femei s-au urcat, duminica, pe acoperisul unui bloc din Capitala si ameninta ca se arunca in gol, cerand punerea in libertate a sotilor lor, care se afla in arest, relateaza News. ro. La fata locului se afla echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) si ale Politiei, care negociaza cu femeile. continuă pe Hotnews

Incendiu intr-un bloc din Capitala. O femeie a ars de vie (VIDEO)

Tragedie in Capitala! O femeie a murit arsa de vie, dupa ce apartamentul in care se afla a fost cuprins de flacari, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in jurul orei 04. 00 dimineata.

Procurorii au pus sechestru pe 8.000 de sticle de vin ale unui avocat din Capitala

Avocatului Florin Catalin Ivan din Bucuresti i s-a pus sechestru pe 8. 000 de sticle de vin, care au fost gasite in urma unei perchezitii domiciliare, dar si pe cinci imobile. Avocatul este trimis in.

Protest la iNALTIME in sectorul 4 al Capitalei. Doua femei s-au urcat pe un BLOC cu SAPTE ETAJE si au amenintat ca se arunca (VIDEO)

Protest la inaltime in sectorul 4 al Capitalei. Doua femei s-au urcat de cateva ore bune pe un bloc cu 7 etaje. Ele isi manifesta astfel nemultumirea fata de nedreptatea autoritatilor la.

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale.

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, iar circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a surpat, spun politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei. O conducta de apa care traverseaza Bulevardul Gheorghe Duca din zona Garii de Nord din Capitala s-a spart, joi seara, iar asfaltul din apropiere s-a surpat.

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala, dupa ce s-a spart o conducta de apa

Circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, iar traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala, dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a.

Protest extrem in Capitala. Doua femei s-au urcat pe un bloc si reclama conditiile din penitenciare

Un protest extrem are loc in Capitala. Doua femei s-au urcat pe un bloc din Bucuresti si cer conditii mai bune pentru sotii lor, care sunt incarcerati. Una dintre cele doua femei este.

Incendiu puternic la un restaurant din Capitala

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dupa-amiaza la un restaurant din Sectorul 4 ai Capitalei. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. Nicio persoana nu a fost ranita.

Radu Beligan a fost inmormantat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitala (VIDEO)

Radu Beligan a iesit sambata din scena. O scena care va duce dorul marelui actor, care a trait pentru publicul sau. Mari personalitati ale teatrului, dar si oameni care l-au admirat de-a lungul vietii pe.

Povestea unui castel din Romania in presa britanica: BBC il considera desprins din basmele cu zane (FOTO)

Povestea Castelului de lut de la Porumbacu de Sus, inaltat de un cuplu de romani in muntii din Transilvania, a ajuns si la BBC, scrie greatnews. ro Castelul este construit integral din materiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )