Libnet.ro
UNICEF

05:15

Doua persoane din Serviciul Exterior al Ministerului Afacerilor Externe au fost infectate cu Covid-19

B1 B1,
Doua persoane din Serviciul Exterior al Ministerului Afacerilor Externe au fost infectate cu Covid-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat in cursul zilei de joi ca, in perioada 13-15 octombrie, doi diplomati din cadrul Ambasadei Romaniei la Bruxelles si Ambasadei Romaniei la Vatican au fost testati. continuă pe B1

MAE: Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului privind Nagorno-Karabah

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a exprimat la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE ingrijorarea Romaniei cu privire la escaladarea conflictului armat privind Nagorno-Karabah.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, care va avea loc la Luxemburg.

CORONAVIRUS |Restrictii in doua comune din Bistrita-Nasaud

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Bistrita-Nasaud a impus restrictii pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus in doua comune, respectiv Sieu Odorhei si Ciceu Mihaiesti, un.

Restrictii in doua comune din Bistrita-Nasaud care au depasit rata de infectare de 1,5 la o mie de locuitori

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a dispus restrictionarea activitatii cu publicul a restaurantelor din interiorul cladirilor si a salilor de jocuri de noroc in comunele Sieu Odorhei si Ciceu Mihaiesti, unde incidenta cumulata a cazurilor de imbolnaviri cu COVID-19 in ultimele 14 zile a depasit 1,5 la o mie de locuitori.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )