Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doua persoane, ranite intr-un accident rutier la intersectia dintre Centura Capitalei si autostrada A2

România Liberă România Liberă,
Doua persoane, ranite intr-un accident rutier la intersectia dintre Centura Capitalei si autostrada A2

Doua persoane au fost ranite si transportate la spital, in urma unui accident care a avut loc, sambata dimineata, la intersectia dintre Centura Capitalei, in judetul Ilfov, si Autostrada Soarelui. continuă pe România Liberă

Prahova: Sase persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident

Sase persoane au fost ranite intr-un accident produs vineri dupa-amiaza, pe DN1A, Centura de Est a municipiului Ploiesti, pe raza localitatii Berceni, informeaza Agerpres. O dubita care se deplasa.

Accident pe DN 79. Doua persoane au murit

Doua persoane au murit, miercuri seara, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 79 Arad - Oradea, in zona situata intre comuna Zimandul Nou si intersectia DN 79 cu drumul judetean DJ 792 C, Santana - Curtici.

Impact nimicitor pe DN 79! Doua persoane au murit, dupa ce un autoturism a intrat intr-un camion

Doi barbati si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut miercuri seara pe DN 79 Arad - Oradea, in zona situata intre comuna Zimandul Nou si intersectia DN 79 cu drumul judetean DJ 792 C, Santana - Curtici.

VIDEO Accident rutier pe traseul Chisinau-Orhei: Doua persoane si-au pierdut viata

Doi barbati, in varsta de 29 si 40 de ani, au murit intr-un accident rutier produs in dimineata zilei de joi, 7 iulie.

Accident rutier, la iesirea din Ramnicu Sarat, soldat cu patru raniti

Un accident rutier, produs in jurul orei 10. 00, pe DN2 E85, la opt kilometri de Ramnicu Sarat, in zona Manastirii Podul Bulgarului, s-a soldat cu ranirea a patru persoane. in urma impactulului frontal dintre autoturisme, trei pasageri au ramas incarcerati.

Irak: 30 de persoane au murit si 50 au fost ranite, intr-un atac al gruparii SI asupra unui mausoleu siit

30 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite intr-un atentat care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la 80 de kilometri de Bagdad. Atacul, atribuit gruparii Stat Islamic, a vizat un mausoleu siit .

Sapte persoane, ranite dupa ce un atelaj a intrat in plin pe trotuar, unde mai multi oameni statau la rand la o simigerie

Un accident a avut loc azi, 06 iulie, la Sighetu Marmatiei. Un atelaj scapat de sub control a intrat in plin pe trotuar si a facut sapte victime. O femeie in varsta, care a fost ranita cel mai grav, a fost transportata pre Spitalul Judetean din Baia Mare.

Accident rutier pe DN10. O persoana a murit

Un barbat in varsta de 45 de ani a murit, sambata, dupa ce a intrat cu autoturismul intr-un copac, pe DN 10, intre localitatile buzoiene Cislau si Viperesti.

Sapte persoane ranite la Iasi, dupa ce o masina a intrat intr-o statie de autobuz

Patru pasageri ai unui autoturism si trei persoane care asteptau pe o banca dintr-o statie de autobuz din Iasi au fost raniti, vineri dupa-amiaza, dupa ce soferul masinii, care are carnet de conducere de numai trei luni, a pierdut controlul volanului si a intrat in statie.

Doua studente din Timisoara au fost ranite intr-un atac armat din Serbia soldat cu 25 de victime

In atacul armat produs pe 2 iulie in orasul sarb Zitiste au fost ranite si doua tinere de etnie romana, studente ale Universitatii de Vest din Timisoara, informeaza Adevarul. Potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )