Libnet.ro
UNICEF

11:15

Irak: 30 de persoane au murit si 50 au fost ranite, intr-un atac al gruparii SI asupra unui mausoleu siit

România Liberă România Liberă,
Irak: 30 de persoane au murit si 50 au fost ranite, intr-un atac al gruparii SI asupra unui mausoleu siit

30 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite intr-un atentat care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la 80 de kilometri de Bagdad. Atacul, atribuit gruparii Stat Islamic, a vizat un mausoleu siit . continuă pe România Liberă

Prahova: Sase persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident

Sase persoane au fost ranite intr-un accident produs vineri dupa-amiaza, pe DN1A, Centura de Est a municipiului Ploiesti, pe raza localitatii Berceni, informeaza Agerpres. O dubita care se deplasa.

Salaj: Cod rosu de interventie, declansat dupa ce 16 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Care este starea lor de sanatate

13 persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc pe DN1H, in apropierea localitatii Vorsolt. in accident au fost implicate o utilitara si un microbuz.

Doua studente din Timisoara au fost ranite intr-un atac armat din Serbia soldat cu 25 de victime

In atacul armat produs pe 2 iulie in orasul sarb Zitiste au fost ranite si doua tinere de etnie romana, studente ale Universitatii de Vest din Timisoara, informeaza Adevarul. Potrivit.

Al doilea atac terorist intr-o saptamana in Irak: 30 de persoane, ucise de atacatori sinucigasi ai Statului Islamic

Peste 30 de persoane au fost ucise si alte cel putin 50 au ranite in noaptea de joi spre vineri in capitala Irakului, dupa un atac al gruparii teroriste stat islamic la mausoleul siit Sayyid Mohammed, situat la nord de Bagdad, relateaza AFP. Duminica, un alt atac al gruparii teroriste, in Bagdad, a provocat peste 290 de victime, fiind cel mai sangeros atac terorist de dupa inlaturarea regimului Saddam Hussein.

Accident pe Autostrada Soarelui: O persoana a murit, trei au fost ranite, dupa ce un autocar s-a ciocnit cu un TIR

O persoana a murit si alte trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc, marti dimineata, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, dupa ce un autocar in care se aflau doi soferi si sapte pasageri a lovit din spate un TIR, apoi a ricosat in parapet.

Plan rosu de interventie la Salaj! 13 persoane au fost ranite intr-un accident rutier dintre un camion si un microbuz (VIDEO)

A fost plan rosu de interventie in judetul Salaj, in urma unui accident pe DN1H. 13 persoane au ajuns la spital dupa ce un camion a lovit microbuzul in care se aflau, arata B1 TV. A fost nevoie.

Tragedie pe DN 13! O persoana a murit si alte 5 au fost ranite (VIDEO)

Drumul mortii din Brasov face noi victime. Un barbat de 64 de ani a murit si alte 5 persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul national 13. Zona este recunoscuta a fi una in care se.

Londra: Au trecut 11 ani de la atacurile teoriste in care 52 de persoane au murit si alte 700 au fost ranite

Londra a comemorat 11 ani de la tragicele atacuri teroriste din 7 iulie 2005. Atunci nu mai putin de 52 de persoane, printre care se afla si o romanca, au murit si alte peste 700 au fost ranite in urma.

FOTO: Explozie intr-un tren de calatori din Taipei. 25 de persoane au fost ranite

25 de persoane au fost ranite, joi noapte, intr-un tren de calatori din capitala Taiwanului, dupa ce o bomba a explodat.

Salaj: 13 persoane, ranite intr-un accident rutier. A fost declansat codul rosu de interventie

13 persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc pe DN1H, in apropierea localitatii Vorsolt. in accident au fost implicate o utilitara si un microbuz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )