Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sapte persoane ranite la Iasi, dupa ce o masina a intrat intr-o statie de autobuz

Hotnews Hotnews,
 Sapte persoane ranite la Iasi, dupa ce o masina a intrat intr-o statie de autobuz

Patru pasageri ai unui autoturism si trei persoane care asteptau pe o banca dintr-o statie de autobuz din Iasi au fost raniti, vineri dupa-amiaza, dupa ce soferul masinii, care are carnet de conducere de numai trei luni, a pierdut controlul volanului si a intrat in statie. continuă pe Hotnews

Sapte persoane, ranite dupa ce un atelaj a intrat in plin pe trotuar, unde mai multi oameni statau la rand la o simigerie

Un accident a avut loc azi, 06 iulie, la Sighetu Marmatiei. Un atelaj scapat de sub control a intrat in plin pe trotuar si a facut sapte victime. O femeie in varsta, care a fost ranita cel mai grav, a fost transportata pre Spitalul Judetean din Baia Mare.

Sighetu Marmatiei: Sapte persoane, internate in spital dupa ce au fost lovite de un cal intr-o statie de autobuz

Sapte persoane care se aflau intr-o statie de autobuz din municipiul Sighetu Marmatiei au fost ranite, miercuri, de un cal care a iesit in fuga prin gangul unui bloc din apropierea locului unde asteptau calatorii, relateaza Agerpres.

Accident grav la Iasi: O soferita incepatoare a pierdut controlul volanului, ranind grav sapte persoane (VIDEO)

O soferita fara experienta a pierdut controlul masinii si a intrat intr-o banca. Accidentul tragic s-a produs la Iasi, fiind soldat cu sapte victime, potrivit sriripesurse. ro. Patru dintre cele.

Impact nimicitor pe DN 79! Doua persoane au murit, dupa ce un autoturism a intrat intr-un camion

Doi barbati si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut miercuri seara pe DN 79 Arad - Oradea, in zona situata intre comuna Zimandul Nou si intersectia DN 79 cu drumul judetean DJ 792 C, Santana - Curtici.

Salaj: 13 persoane, ranite intr-un accident rutier. A fost declansat codul rosu de interventie

13 persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc pe DN1H, in apropierea localitatii Vorsolt. in accident au fost implicate o utilitara si un microbuz.

VIDEO. Yemen: Dublu atentat cu masina capcana, intr-o baza militara. Cel putin 6 persoane au murit

Cel putin sase persoane au murit, miercuri, intr-un dublu atentat cu masina capcana, care a avut loc intr-o baza militara de langa aeroportul international din Aden.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.227 seconds )