Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prahova: Sase persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident

B1 B1,
Prahova: Sase persoane, intre care si un copil, au fost ranite intr-un accident

Sase persoane au fost ranite intr-un accident produs vineri dupa-amiaza, pe DN1A, Centura de Est a municipiului Ploiesti, pe raza localitatii Berceni, informeaza Agerpres. O dubita care se deplasa. continuă pe B1

Accident pe Centura de Est a Ploiestiului. Sase persoane, transportate la spital

Un accident rutier a avut loc, vineri dupa-amiaza, pe DN 1A- Centura de Est a municipiului Ploiesti, pe raza localitatii Berceni. Sase persoane, intre care un copil de un an si jumatate, au fost ranite si vor fi transportate la spital.

Londra: Au trecut 11 ani de la atacurile teoriste in care 52 de persoane au murit si alte 700 au fost ranite

Londra a comemorat 11 ani de la tragicele atacuri teroriste din 7 iulie 2005. Atunci nu mai putin de 52 de persoane, printre care se afla si o romanca, au murit si alte peste 700 au fost ranite in urma.

Un elicopter militar cu 14 persoane la bord s-a prabusit in nord-estul Turciei. Sase persoane au murit

Sase persoane au murit, iar sapte au fost ranite dupa ce un elicopter militar turc cu 14 persoane la bord s-a prabusit marti in provincia Giresun din nord-estul Turciei, relateaza hurriyetdailynews. com.

Salaj: Cod rosu de interventie, declansat dupa ce 16 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Care este starea lor de sanatate

13 persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc pe DN1H, in apropierea localitatii Vorsolt. in accident au fost implicate o utilitara si un microbuz.

Irak: 30 de persoane au murit si 50 au fost ranite, intr-un atac al gruparii SI asupra unui mausoleu siit

30 de persoane au murit si alte 50 au fost ranite intr-un atentat care a avut loc, in noaptea de joi spre vineri, la 80 de kilometri de Bagdad. Atacul, atribuit gruparii Stat Islamic, a vizat un mausoleu siit .

13 persoane au fost ranite, dupa impactul unui microbuz cu o autoutilitara

Un accident de circulatie s-a produs, in aceasta dimineata, in judetul Salaj. in urma impactului dintre un microbuz si o autoutilitara, 13 persoane au fost ranite, din care patru in stare grava.

FOTO: Explozie intr-un tren de calatori din Taipei. 25 de persoane au fost ranite

25 de persoane au fost ranite, joi noapte, intr-un tren de calatori din capitala Taiwanului, dupa ce o bomba a explodat.

Tragedie pe DN 13! O persoana a murit si alte 5 au fost ranite (VIDEO)

Drumul mortii din Brasov face noi victime. Un barbat de 64 de ani a murit si alte 5 persoane au fost ranite in urma unui accident produs pe drumul national 13. Zona este recunoscuta a fi una in care se.

Accident pe Autostrada Soarelui: O persoana a murit, trei au fost ranite, dupa ce un autocar s-a ciocnit cu un TIR

O persoana a murit si alte trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc, marti dimineata, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, dupa ce un autocar in care se aflau doi soferi si sapte pasageri a lovit din spate un TIR, apoi a ricosat in parapet.

Doua studente din Timisoara au fost ranite intr-un atac armat din Serbia soldat cu 25 de victime

In atacul armat produs pe 2 iulie in orasul sarb Zitiste au fost ranite si doua tinere de etnie romana, studente ale Universitatii de Vest din Timisoara, informeaza Adevarul. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )