Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, in urma unui naufragiu

B1 B1,
Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, in urma unui naufragiu

Doua surori din Marea Britanie au supravietuit 18 ore in Oceanul Indian, dupa ce vasul pe care se aflau a naufragiat, relateaza Daily Mail. Katherine 21 de ani) si Alice Ostojic 19 ani) si-au petrecut 10 ore. continuă pe B1

Huffington Post: Romanii, imigrantii cei mai insultati din Marea Britanie

Romanii sunt cei mai insultati imigranti din Marea Britanie. Un raport publicat de Huffington Post arata ca ziarele britanice i-au incadrat pe romani mai ales la categoriile tigani, vagabonzi si hoti. Spre.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihadistilor SI in Marea Britanie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de.

Iarna in Marea Britanie: Un vant artic va scadea temperaturile pana la limita inghetului, in luna august

Un vant arctic se va abate peste mari portiuni din Marea Britanie, ceea ce va face ca temperaturile sa scada pana la limita inghetului, aceasta fiind cea mai friguroasa luna august din ultimul secol, relateaza.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de presa, citat de BBC News online. Cameron scrie intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph ca un raspuns umanitar fata de SI nu este suficient si ca este necesar un raspuns ferm in domeniul securitatii.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari ale Statului Islamic in Marea Britanie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficint de puternici cat sa ia ca tina oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul .

Marea Britanie: Statul Islamic ne poate lua ca tinta chiar pe strazile noastre

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul.

Jason Statham considerat cel mai barbat dintre barbati!

Intr-un sondaj realizat de revista Mens Fitness, Jason Statham a fost votat drept cel mai barbat dintre barbatii din Marea Britanie. La polul opus se afla Printul William si Simon Cowell, care au obtinut doar 1% din voturile exprimate in sondajul de opinie.

Unele banci londoneze intentioneaza sa-si mute operatiunile in Irlanda

Unele banci care-si desfasoara activitatea in Londra iau in considerare mutarea operatiunilor in Irlanda daca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters citand editia de duminica a publicatiei Financial Times.

Arad: O femeie si-a injunghiat fosta soacra si a omorat doua animale din curtea ei

O femeie de 78 de ani din Arad a fost injunghiata de fosta ei nora, care i-a taiat si doua degete. Femeia a mai omorat un miel, caruia i-a dat foc, si a decapitat un caine, au aratat anchetatorii, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )