Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Statul Islamic ne poate lua ca tinta chiar pe strazile noastre

Antena3 Antena3,
Marea Britanie: Statul Islamic ne poate lua ca tinta chiar pe strazile noastre

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul. continuă pe Antena3

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de presa, citat de BBC News online. Cameron scrie intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph ca un raspuns umanitar fata de SI nu este suficient si ca este necesar un raspuns ferm in domeniul securitatii.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihadistilor SI in Marea Britanie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari ale Statului Islamic in Marea Britanie

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficint de puternici cat sa ia ca tina oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul .

Statul Islamic a ucis 700 de membri ai unui trib

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) angajati in conflictul din Siria au ucis in ultimele doua saptamani peste 700 de membri ai unui trib care a incercat sa se opuna autoritatii lor in estul tarii .

Jihadistii din Statul Islamic au ucis circa 80 de oameni

Teroristii din gruparea islamista Statul Islamic SI) au ucis, ieri, zeci de persoane, in majoritate membri ai minorita and tii yazidite, in satul irakian Kosho, din nordul and tarii, au declarat astazi pentru AFP un martor and si responsabili irakieni, care au calificat actiunea drept un masacru.

Fost politist roman care isi batea sotia in tara natala pentru ca asa e obiceiul in Romania, arestat in Marea Britanie

Tabloidul britanic Daily Mail scrie in editia electronica despre un fost politist roman care isi agresa fizic sotia in mod regulat in tara natala pentru ca asa e obiceiul in Romania, iar in Marea Britanie el a fost arestat din acelasi motiv.

Ambasadorul rus in Marea Britanie a fost convocat pentru clarificari privind incursiunea in Ucraina

Aleksandr Iakovenko, ambasadorul rus in Marea Britanie, a fost convocat la Ministerul britanic de Externe pentru a clarifica informatiile privind incursiunea militara rusa in Ucraina, a anuntat diplomatia.

Un roman explica, intr-o emisiune TV din Marea Britanie, cum sa furi din masinile englezilor cu un dispozitiv adus de-acasa

Un nou program de televiziune din Marea Britanie ii prezinta pe hotii de masini dezvaluindu-si trucurile meseriei in fata telespectatorilor. Mikki, un imigrant roman, demonstreaza capacitatile unui dispozitiv numit jammer, pe care l-a adus de-acasa, din Romania.

Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie: Acestia au fost surprinsi blocand semnalul telecomenzii masinilor cu dispozitive speciale (VIDEO)

Romanii dau lectii de furat in Marea Britanie. Jurnalistii de la Channel 5 au difuzat un material in care un roman le arata cea mai nou metoda de a intra in masinile britanicilor. Cu ajutorul unui dispozitiv.

Scade somajul in Marea Britanie

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 6,4% in perioada aprilie-iunie 2014, de la 6,5% in intervalul martie-mai 2014, atingand astfel cel mai redus nivel din 2008 pana in prezent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )