Libnet.ro
UNICEF

11:31

Dragnea: Pe 10 august a fost o lovitura de stat esuata

Antena3 Antena3,
Dragnea: Pe 10 august a fost o lovitura de stat esuata

Liviu Dragnea, a declarat, marti, la 100 de minute, ca protestul din 10 august, care a avut loc in Piata Victoriei, a fost, de fapt, o lovitura de stat esuata. Am vazut o tentativa de lovitura de stat. continuă pe Antena3

Ce a vazut seful PSD, la televizor, n timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio interventie disproportionata a Jandarmeriei

La aproape doua saptamani de la interventia brutala a Jandarmeriei in timpul protestului din 10 august, in prima iesire publica, Liviu Dragnea a sustinut ca a vazut, la televizor, tot ce s-a intamplat in Piata Victoriei si a comentat ca a fost o lovitura de stat esuata, iar interventia Jandarmeriei nu a fost disproportionata. El a precizat ca a vorbit, la momentul respectiv, la telefon cu premierul Dancila, nu si cu ministrul de Interne.

Dragnea, despre mitingul diasporei:A fost o tentativa de lovitura de stat esuata

Liviu Dragnea a declarat mnarti seara, la Antena 3, ca mitingul din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat esuata, pentru a da jos Guvernul prin violenta.

Viceprimarul Badulescu confirma ca pe 10 august a fost n Piata Victoriei: Eu am avut treaba doar cu RATB-ul / Nu am fost n comandament, nu am dat ordine:

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a confirmat pentru HotNews. ro ca pe 10 august, in timpul protestului, a fost in Piata Victoriei, insa acesta spune ca nu a fost in comandament si nici nu a dat ordine pentru ca nu are nicio atributie in acest sens, potrivit legii. Eu am avut treaba doar cu RATB-ul, a spus el.

Dragnea: Pe 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat esuata

Liviu Dragnea, a declarat, marti, la 100 de minute, ca protestul din 10 august, care a avut loc in Piata Victoriei, a fost, de fapt, o lovitura de stat esuata. Am vazut o tentativa de lovitura de stat.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Arafat, despre decesul protestatarului din Piata Victoriei: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ce a fost pe 10 august

Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august. Autopsia poate arata altceva, dar astea sunt datele pe care le am acum, a declarat, marti, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, despre decesul barbatului din Turnu Magurele care a participat la protestul din 10 august si a murit, in noaptea dintre 19 si 20 august, la Spitalul din Alexandria.

Carmen Dan arunca vina pe Cliseru: Nu am discutat cu doamna prefect in ziua de 10 august. Am aflat despre ordinul de interventie dupa ce a fost semnat

Carmen Dan a declarat, marti, ca nu a discutat cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, in ziua de 10 august, cand a avut loc mitingul diasporei, si ca a aflat despre ordinul de interventie in forta a jandarmilor pentru restabilirea ordinii publice dupa ce acesta a fost semnat. Aceasta a mai anuntat, la finalul audierii din Parlament, ca a raspuns tuturor intrebarilor membrilor Comisiei pentru Aparare si ca le va pune la dispozitie raportul.

Pistolul furat la protestul de pe 10 august a fost recuperat

In timpul protestului din Piata Victoriei de pe 10 august, o femeia jandarm a fost batuta si i-a fost furat pistolul din dotare. Din fericire, arma cu pricina a fost recuperata de Politia Capitalei. in ultima saptamana, s-a dezbatut foarte mult contextul in care femeia-jandarm a fost batuta de mai multi indivizi pe parcursul Protestului [].

Noi marturii ale protestatarilor agresati de fortele de ordine la mitingul din 10 august. Oamenii au depus plngeri penale mpotriva sefilor Jandarmeriei

Cateva persoane s-au prezentat si sambata, la sediul Parchetului Militar, pentru a depune plangeri impotriva fortelor de ordine care au intervenit pe 10 august la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Mediafax. Pana vineri seara, procurorii inregistrasera 238 de plangeri depuse de catre manifestanti impotriva jandarmilor, acestia fiind acuzati au intervenit intr-un mod abuziv la protestul din 10 august.

Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Procurorii au inregistrat pana luni 351 de plangeri impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, 60 dintre acestea fiind inregistrate astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )