Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, si nu pentru Ponta, care a inteles situatia. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nu el a fost cel care.

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta.

Liviu Dragnea ameninta PSD Prahova cu dizolvarea: Este o situatie foarte proasta. Nu permitem nimanui sa confiste nicio bucata din partid (VIDEO)

Avertisment dur din partea lui Liviu Dragnea la adresa PSD Prahova. Presedintele interimar al partidului ameninta cu dizolvarea filialei, daca nu se va tine cont de sfatul sau, pentru ca partidul are nevoie de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )