Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre prezenta sa alaturi de Iohannis la ceremonia de Ziua Armatei: Am fost amandoi in aceeasi locatie, dar nu ne-am intalnit

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre prezenta sa alaturi de Iohannis la ceremonia de Ziua Armatei: Am fost amandoi in aceeasi locatie, dar nu ne-am intalnit

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, miercuri seara, la Antena 3, prezenta sa alaturi de presedintele Klaus Iohannis la ceremoniile de Ziua Armatei Romane, unde nu s-au salutat, el spunand ca au fost amandoi in aceeasi locatie, dar nu s-au intalnit si ca Iohannis ar fi trebuit sa mearga la el si sa il salute. continuă pe Adevărul

Ce a declarat Dragnea, despre faptul ca nu a fost salutat de Iohannis, de Ziua Armatei: Nu puteam sa ii intind mana

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, miercuri seara, faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, nu i-a salutat pe presedintii celor doua camere ale Parlamentului la ceremonia organizata de Ziua Armatei in Parcul Carol, afirmand ca obligatia protocolara in acest sens ii revenea lui Iohannis.

Iohannis, de Ziua Armatei: Fondurile destinate inzestrarii militare trebuie folosite in cel mai eficient mod

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, miercuri, de Ziua Armatei Romaniei, ca fondurile destinate inzestrarii militare trebuie folosite in cel mai eficient mod, iar Guvernul, conducerea Ministerului Apararii Nationale si conducerea Armatei au obligatia de a-si asuma cu toata seriozitatea aceasta responsabilitate.

Surse: Liviu Dragnea a venit la guvern sa discute despre Ionut Misa; va merge impreuna cu Mihai Tudose la Carei pentru ceremoniile de Ziua Armatei

Liviu Dragnea a venit marti dupa-amiaza la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Mihai Tudose despre situatia ministrului Finantelor, Ionut Misa, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Dragnea si Tudose vor pleca impreuna astazi la Carei, unde miercuri dimineata vor participa la ceremoniile de Ziua Armatei.

Ziua Armatei Romane a fost marcata cu ceremonial si depuneri de coroane

Ziua Armatei Romane a fost marcata astazi si la Paulis. Acolo, manifestarile s-au derulat la Monumentul Eroilor situat pe DN 7 si au cuprins un ceremonial militar si religios cu depuneri de coroane si jerbe de flori.

Mesajul Simonei Halep de Ziua Armatei - VIDEO

Simona Halep a transmis un mesaj de Ziua Armatei, in care le-a spus militarilor romani ca se gandeste la ei si le-a urat la multi ani. Stiu ca ma sustineti si m-ati sustinut.

Defilare si depuneri de coroane de Ziua Armatei la monumentul eroilor

Ziua Armatei Romane sarbatorita in fiecare an pe 25 octombrie a fost marcata si la Calarasi. Autoritatile locale au cinstit memoria ostasilor cazuti la datorie printr-o ceremonie la monumentul eroilor de la Balan unde au fost depuse zeci de coroane de flori.

Victor Ponta, mesaj pentru patrihoti si patrihoate, de Ziua Armatei

De Ziua Armatei, Victor Ponta le-a transmis militarilor o viata cat mai buna si se declara mandru de faptul ca in perioada cat a fost premier a fost adoptata Legea Pensiilor Militare.

Ponta: Cati patrihoti si patrihoate se vor inghesui la ceremoniile de Ziua Armatei, dupa ce au strigat ca pensiile militare sunt prea mari

Fostul premier Victor Ponta felicita militarii romani de Ziua Armatei, invoca eforturile sale pentru salarizarea si drepturile acestora, dar nu omite sa se refere la patrihotii care se vor.

Ziua Armatei romane sarbatorita in toata tara prin manifestari religioase si culturale

Ziua Armatei Romaniei va fi marcata miercuri prin ceremonii militare si religioase, depuneri de coroane la mormintele si monumentele dedicate eroilor, precum si prin manifestari culturale tematice, potrivit Ag.

VIDEO Klaus Iohannis a participat, alaturi de Dragnea, Tariceanu si Tudose, la ceremonia militara organizata pentru Ziua Armatei

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Armatei Romaniei, in Parcul Carol I din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )