Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce a declarat Dragnea, despre faptul ca nu a fost salutat de Iohannis, de Ziua Armatei: Nu puteam sa ii intind mana

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Dragnea, despre faptul ca nu a fost salutat de Iohannis, de Ziua Armatei: Nu puteam sa ii intind mana

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, miercuri seara, faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, nu i-a salutat pe presedintii celor doua camere ale Parlamentului la ceremonia organizata de Ziua Armatei in Parcul Carol, afirmand ca obligatia protocolara in acest sens ii revenea lui Iohannis. continuă pe România Liberă

Dragnea, despre prezenta sa alaturi de Iohannis la ceremonia de Ziua Armatei: Am fost amandoi in aceeasi locatie, dar nu ne-am intalnit

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, miercuri seara, la Antena 3, prezenta sa alaturi de presedintele Klaus Iohannis la ceremoniile de Ziua Armatei Romane, unde nu s-au salutat, el spunand ca au fost amandoi in aceeasi locatie, dar nu s-au intalnit si ca Iohannis ar fi trebuit sa mearga la el si sa il salute.

Ce spune Dragnea despre primariile care nu mai au bani de salarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, faptul ca nu stie de vreun caz de primarie care sa nu mai poata sa plateasca salariile angajatilor, cu toate ca in ultimele saptamani au aparut tot mai multe institutii de acest fel intrate in incapacitate de plata.

Dragnea, despre Grindeanu: Daca vrea sa se usureze va fi foarte bine. Nu mai e manevrat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca Sorin Grindeanu a fost manevrat, dar nu mai e, iar daca vreasa se usureze va fi foarte bine, precizand totodata ca fostul premier a solicitat sefia ANCOM.

Dragnea, despre tensiunile care au tulburat PSD: Ce credeti ca era in sufletul meu? Al doilea premier pe care trebuia sa il oferim ca ofranda cuiva

Liviu Dragnea a declarat, in exclusivitate la Punctul de intalnire, de la Antena 3, ca nu a dorit inlocuirea din functie a premierului Mihai Tudose, in ciuda tensiunilor aparute.

Liviu Dragnea, despre Legile justitiei: Vor fi adoptate in aceasta sesiune parlamentara, cu sau fara avizul Comisiei de la Venetia

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, sustine ca proiectul de modificare a legilor justitiei va fi adoptat in Parlament cu sau fara existenta unui punct de vedere scris al Comisiei de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi.

Ce crede Liviu Dragnea despre ministrul de Finante, Ionut Misa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, considera ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, este un ministru bun care munceste si va avea rezutate bune.

Liviu Dragnea, despre primariile ramase fara bani: Au responsabilitatea deciziilor pe care le iau

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca primariile sunt autonome si decid cati bani aloca pentru salarii si cati pentru dezvoltare, avertizand ca au si o responsabilitate privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )