Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, despre replica lui Klaus Iohannis de la investire: Ce vazuram noi aseara nu prea a fost o replica de nivelul unui presedinte. Am plecat cu un gust amar

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre replica lui Klaus Iohannis de la investire: Ce vazuram noi aseara nu prea a fost o replica de nivelul unui presedinte. Am plecat cu un gust amar

Presedintele PSD Liviu Dragne a declarat joi, intrebat despre replica lui Klaus Iohannis de la investirea Guvernului Grindeanu, ca a plecat de la Palatul Cotroceni cu un gust amar si ca o astfel de declaratie nu a fost o replica de nivelul unui presedinte. Iohannis i-a cerut, ironic, lui Dragnea, in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noul Guvern, sa ii invete si pe noii membri ai Executivului programul de guvernare, avand in vedere ca aflaram de la televizor ca este singurul care cunoaste programul din scoarta in scoarta. continuă pe Hotnews

I-am trimis lui Klaus Iohannis un SMS de &171;La multi ani &187;; am primit un raspuns civilizat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, luni seara, la Romania TV, ca i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis un mesaj de La multi ani, iar seful statului i-a raspuns civilizat.

Klaus Iohannis si-a recastigat popularitatea pe Facebook. Seful statului si-a recastigat statutul de personalitatea politica din Romania cu cea mai mare popularitate pe retelele sociale

Atitudinea ironica si actiunile presedintelui Klaus Iohannis au determinat cresterea in popularitate a sefului statului pe Facebook. Iohannis si-a recuperat fanii pierduti pe Facebook.

Klaus Iohannis a anuntat ca va sustine, joi, o conferinta de presa la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, joi, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, informeaza presidency. ro.

Klaus Iohannis a numit trei procurori in posturi cheie in ultima zi a guvernului Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, trei decrete de numire a in functii a unor procurori sefi. Potrivit Administratiei prezidentiale, a fost numit in functia de procuror sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie Romulus-Dan Varga, pe o perioada de 3 ani.

Klaus Iohannis, catre membrii Guvernului Grindeanu: Aveti de indeplinit PROMISIUNI COMPLICATE. TREBUIE sa livrati ceea ce a fost PROMIS in campania electorala (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut un discurs dupa ce membrii Guvernului Grindeanu au depus juramantul. Presedintele Romaniei a declarat ca noul Guvern are promisiuni complicate de indeplinit si.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Guvernului Romaniei. Guvernul lui Grindeanu este format din 26 de ministri. * Ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice .

Dragnea, despre discursul lui Iohannis: M-as fi asteptat la altfel de observatii intr-o ceremonie la acest nivel

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a afirmat, miercuri, la Realitatea TV, ca se astepta la un alt discurs din partea presedintelui Iohannis dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii guvernului Grindeanu, Dragnea apreciind ca ar fi.

Dragnea, despre Petre Daea la Agricultura: A fost iertat de partid pentru acea crima; am foarte mare incredere in el

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, despre Petre Daea, propus ministru al Agriculturii si initiator al legii privind pensiile speciale, ca social-democratul a fost iertat de partid pentru acea crima, fiind in.

Liviu Dragnea, despre demersul lui Victor Ciorbea: Nu intentionez sa fiu prim-ministru, nici azi, nici maine, nici pe viitor/ Pesedintia face presiuni nepermise asupra judecatorilor CCR si asupra Avocatului Poporului

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, referindu-se la demersul Avocatului Poporului care a atacat la Curtea Constitutionala articolul 2 din Legea 90/2001, care interzice numirea unui premier cu condamnari penale, ca nu intentioneaza sa fie premier, nici azi, nici maine, nici pe viitor. De asemenea, liderul social-democrat a criticat Administratia Prezidentiala, acuzand-o ca pune doua presiuni nepermise, asupra judecatorilor CCR si asupra Avocatului Poporului.

Liviu Dragnea, despre noul guvern: Va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii

Durata mandatului Cabinetului Grindeanu va depinde de performantele sale, iar noul guvern va fi de cursa foarte lunga daca se va ocupa de treburile tarii, a declarat Liviu Dragnea marti seara, la Antena 3, potrivit HotNews.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )