Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dragnea: L-am cautat pe Victor Ponta sa-l invit la bradul de Craciun si la Turnu Magurele

Adevărul Adevărul,
Dragnea: L-am cautat pe Victor Ponta sa-l invit la bradul de Craciun si la Turnu Magurele

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca a incercat sa-l invite pe fostul premier Victor Ponta la sedinta cu presedintii de organizatii care va avea loc la Turnu Magurele, dar pana acum nu a avut sorti de izbanda. De asemenea, liderul social-democrat a reiterat faptul ca vor ca Guvernul Ciolos sa fie de acord cu cresterea salariului minim. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in topul preferintelor pentru Primaria Capitalei

Ziarele de marti scriu despre Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, care se afla in topul sondajelelor interne realizate de PSD, privind numarul de voturi pentru primaria Capitalei, dar si despre retragerea titlurilor de doctor ale lui Victor Ponta, Gabriel Oprea si Olguta Vasilescu.

Victor Ponta reactioneaza pe Facebook la noile date publicate de Eurostat

Victor Ponta afirma, intr-un mesaj postat joi, pe pagina sa de Facebook, ca unul dintre motivele de mandrie ale Executivului pe care l-a condus este scaderea preturilor pentru romani. Reactia fostului premier vin.

Explicatia unei fotografii controversate. Ce cauta Victor Ponta in delegatia care a adus Romaniei organizarea unei grupe a Campionatului European de Baschet 2017

Romania a fost desemnata, sambata, sa organizeze o grupa a Campionatului European de Baschet masculin din 2017. Prezenta fostului premier Victor Ponta in delegatia oficiala si in prima poza facuta dupa anuntarea deciziei a starnit contriverse. Adevarul a aflat ce cauta acolo ex-prim-ministrul Romaniei.

Mesajul postat de Victor Ponta pe Facebook, in timpul dezbaterilor din Parlament pe bugetul 2016

Victor Ponta a amintit, intr-o postare pe Facebook, rezultatele bune si consecvente ale fostului sau cabinet, in timp ce parlamentarii au dezbatut bugetul pe 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )