Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dragomir face calcule pentru adversarul din baraj

Online Sport Online Sport,
Dragomir face calcule pentru adversarul din baraj

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, se gandeste deja la adversarul pe care Romania l-ar putea intalni in barajul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale 2014. continuă pe Online Sport

Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Dan Diaconescu sustine ca OTV va incepe sa emita marti 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestra din Italia, respectiv ridicand la satelit o bucla de promo accesibila pentru cablistii din Romania. Diaconescu a declarat pentru HotNews. ro ca frecventa e cea folosita pina acum de televiziunea Romit TV, desi un oficial al acestui post declarase pentru corespondentul HotNews. ro la Roma ca televiziunea lui Dan Diaconescu nu va emite de pe frecventa Romit TV.

Secretarul general al NATO sustine o solutie politica pentru conflictul din Siria

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, ieri, ca sustine o solutie politica pentru conflictul din Siria si a indemnat Guvernul de la Damasc si opozitia siriana sa participe la conferinta internationala propusa de catre Statele Unite si Rusia.

Google Slides o alternativa pentru PowerPoint din Google Drive

Google Slides, un serviciu nu foarte popular al celor de la Google pentru realizarea de prezentari, a primit zilele trecute un update semnificativ. In cazul in care ati primit un fisier in Power Point si vreti sa-l editati rapid sau vreti sa creati de la zero o prezentare decenta, din fericire nu mai aveti nevoie de suita Office din ce in ce mai scumpa a celor de la Microsoft. De acum inainte, nici macar nu mai trebuie sa instalati vreo [].

Catalin Predoiu are rival in partid. Un alt politician PDL se inscrie in cursa pentru prezidentiale din 2014

Democrat-liberalul Gheorghe Falca, primar al Aradului, va intra in competitia interna a partidului in scopul desemnarii candidatului PDL pentru Presedintia Romaniei, conform unor surse din conducerea PDL Arad,.

Lovitura grea pentru patronii din Centrul Vechi. Afacerile care functioneaza in cladirile cu bulina rosie ar putea fi inchise

Farmaciile, barurile, restaurantele si cinematografele din cladirile cu bulina rosie ar putea fi inchise. Prevederea este inclusa intr-un proiect de lege care a intrat deja in dezbatere in comisiile din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )