Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dragos Bucur a raspuns celor care l-au jignit dupa postarea controversata in care a spus ca nu poarta masca si nu se vaccineaza

Adevărul Adevărul,
Dragos Bucur a raspuns celor care l-au jignit dupa postarea controversata in care a spus ca nu poarta masca si nu se vaccineaza

Dragos Bucur a revenit pe Facebook cu o noua postare in care le-a raspuns tuturor celor care l-au jignit, in urma postarii de marti, atunci cand preciza ca nu poarta masca si nu se vaccineaza. continuă pe Adevărul

Dragos Bucur nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa confesiune e ireal

Dragos Bucur a facut anuntul anului in mediul online. Sotul Danei Nalbaru a declarat, pe Facebook, ca nu se vaccineaza anti-Covid-19. Ce a urmat dupa aceasta confesiune este ireal. Au urmat reactii in cascada din partea urmaritorilor sai. Ce i-au spus internautii prezentatorului Visuri la Cheie de la PRO TV. Dragos Bucur nu se vaccineaza .

Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur. Cum l-a ironizat in doar o fraza

Lucian Mandruta a reactionat dur, dupa mesajul lui Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Iata ce a declarar Lucian Mandruta dupa ce Dragos Bucur a sustinut intr-o postare ca nu se vaccineaza si ca nu poarta masca de protectie. Lucian Mandruta l-a umilit pe Dragos Bucur Actorul Dragos Bucur a .

Dragos Bucur, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza: Am spus ce gandesc pentru ca oamenii au ajuns sa aleaga varianta in care tac si pastreaza pentru ei si familiile lor

Actorul Dragos Bucur a starnit o serie de reactii controversate in mediul online, dupa ce a afirmat ca nu se vaccineaza si nu doreste sa poarte masca. Postarea initiala a adunat rapid aprecieri pe retelele.

Actorul Dragos Bucur raspunde criticilor, dupa ce a anuntat ca nu se vaccineaza si nu poarta masca

Actorul Dragos Bucur a postat un mesaj pe retelele de socializare prin care raspunde criticilor dar si incurajarilor primite dupa ce a declarat, in plina pandemie, ca nu se vaccineaza si nu poarta masca.

Anuntul controversat al actorului Dragos Bucur: Nu ma vaccinez si nu port masca

Dragos Bucur a starnit reactii aprinse in mediul online dupa cea anuntatmarti pe Facebook ca nu se va vaccina si nu poarta masca. in cazul in care nu aveti pe cine sa injurati:.

Dragos Bucur, mesaj controversat:Nu port masca si nu ma vaccinez. Reactii acide pe Facebook

Realizatorul emisiunii Visuri la cheie, Dragos Bucur 43 de ani), a incins spiritele pe Facebook, dupa ce a transmis ca nu poarta masca si ca nu se va vaccina impotriva COVID-19. Vedeta PRO TV a contractat virusul SARS-COV-2 in septembrie 2020 si a avut o forma usoara a bolii.

Boala de care Dragos Bucur sufera in secret, de 19 ani. A vorbit despre ea

Actorul Dragos Bucur a declarat ca sufera de diabet de 19 ani. Acesta face haz de necaz pe seama diagnosticului pus de medici si spune ca nu este o boata atat de grava, care sa te ingenuncheze de-a dreptul, ci doar una care te face sa renunti la multe alimente care, desi placute, nu-ti fac .

Vedeta de la Pro TV i-a dat replica lui Dragos Bucur. Ce i-a transmis in emisiunea lui Maruta

Tili Niculae a fost invitata azi in emisiunea lui Catalin Maruta, prezentata azi de actorii Monica Barladeanu si Andrei Aradits. Aceasta a povestit ca a venit din Egipt, calatorie in care s-a aflat cu familia sa. Ea si-a expus parerea vizavi despre comentariile negative pe care le-a primit pe retelele de socializare, dar a comentat .

Actorul Dragos Bucur, mesaj in plina pandemie: Nu ma vaccinez si nu port masca! injurati-ma

In plina pandemie, actorul Dragos Bucur spune ca el nu se va vaccina impotriva coronavirusului si nici nu poarta masca de protectie.

Andi Vasluianu, ironic dupa furtuna de reactii starnita de Dragos Bucur: O sa fie mai greu pentru mine pe strada, noroc ca port masca

Andi Vasluianu a reactionat ironic la mesaje de revolta pe care le-a primitDragos Bucur, pe Facebook, dupa ces-a aratat destul de sceptic in ceea ce priveste masurile de prevenire a transmiterii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )