Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dragos Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, deja, decretul pentru numirea sa

România Liberă România Liberă,
Dragos Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, deja, decretul pentru numirea sa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea din functia de Ministru al Fondurilor Europene. in locul sau va fi numit Dragos Cristian Dinu. Seful statului a semnat deja actul de numire al noului sef al Fondurilor Europene. continuă pe România Liberă

Dragos Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene.

Dragos Cristian Dinu a depus juramantul ca ministriu al Fondurilor Europene (VIDEO)

Dragos Cristian Dinu a depus joi, la Palatul Cotroceni, juramantul ca ministru al Fondurilor Europene, dupa retragerea lui Cristian Ghinea. Presedintele Klaus Iohannis nu i-a adresat noului ministru niciun.

Dragos Cristian Dinu a fost investit in functia de ministru al Fondurilor Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea din functia de Ministru al Fondurilor Europene. in locul sau va fi numit Dragos Cristian Dinu. Seful statului a semnat deja actul de numire al noului sef al Fondurilor Europene.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea de la conducerea ministerului Fondurilor Europene, precum si pe cel de numire a unui inlocuitor pentru acesta,.

SURSE Dragos Dinu, secretar de stat, l-ar putea inlocui pe Cristian Ghinea in functia de ministru al Fondurilor Europene

Dragos Dinu, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, l-ar putea inlocui pe Cristian Ghinea, care si-a dat demisia din functia de ministru pentru a candida pe listele USR la alegerile parlamentare, potrivit unor surse guvernamentare citate de news. ro.

Dragos Dinu, propunerea premierului pentru ministrul Fondurilor Europene

ACTUALIZARE 12:28 Iohannis a semnat numirea lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene, a transmis, intr-un comunicat, Administratia Prezidentiala. ---------- Premierul Dacian Ciolos a inaintat in aceasta dimineata presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene, potrivit unui comunicat al Executivului.

Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene din Guvernul Ciolos, si-a anuntat candidatura alaturi de USR

Cristian Ghinea, fostul ministru al fondurilor europene din Guvernul Ciolos, si-a anuntat, pe facebook, candidatura la alegerile parlamentare din decembrie alaturi de cei de la USR. Acesta a declarat in postarea sa de pe facebook ca Romania trebuie sa.

Cristian Ghinea demisioneaza din functia de Ministru al Fondurilor Europene

Cristian Ghinea a anuntat ca demisioneaza din functia de Ministru al Fondurilor Europene. Acesta ar urma sa candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele USR. Ultima mea sedinta ca.

Ministrul Cristian Ghinea a anuntat ca va demisiona. El va candida la alegerile parlamentare pe listele USR. Viitorul ministru ar putea fi Dragos Dinu

Secretarul de stat Dragos Cristian Dinu ar putea fi desemnat ministru al Fondurilor Europene, in locul lui Cristian Ghinea.

Acesta este noul Macbook Pro cu Magic Toolbar

Cu o zi inainte de lansarea oficiala a noilor sisteme Apple, au ajuns online imaginile oficiale cu noul MacBook Pro ce integreaza o banda OLED sensibila la atingere in locul tastelor functionale. in urma cu aproximativ o saptamana, cei de la Apple au lansat o invitatie catre un numar semnificativ de jurnalisti tech pentru o [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2336 seconds )