Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea de la conducerea ministerului Fondurilor Europene, precum si pe cel de numire a unui inlocuitor pentru acesta,. continuă pe B1

Dragos Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, deja, decretul pentru numirea sa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care ia act de demisia lui Cristian Ghinea din functia de Ministru al Fondurilor Europene. in locul sau va fi numit Dragos Cristian Dinu. Seful statului a semnat deja actul de numire al noului sef al Fondurilor Europene.

Dragos Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene.

Decret de decorare semnat de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a semnat luni, 24 octombrie, decretul de decorare a profesorului Dennis Deletant, School of Slavonic and East European Studies, University College, din Londra. Aceasta decizie a fost luata in.

Un celebru profesor din Londra, decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul national Steaua Romaniei

Klaus Iohannis a semnat luni, 24 octombrie, decretul de decorare a profesorului de studii romanesti,Dennis Deletant, de la School of Slavonic and East European Studies, University College, din.

Klaus Iohannis indeamna romanii sa se uite pe listele depuse de partide, pentru alegerile parlamentare, sa vada care au penali si care nu au

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, joi seara, dupa ceremonia de investire in functie a lui Dragos Cristian Dinu, ca ministru al Fondurilor Europene, ca a cerut Departamentului de Politica Interna al Administratiei Pezidentiale listele depuse de partide, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Basescu: Ce face Klaus Iohannis este o demostratie de demagogie. Dansul a candidat pentru functia de primar la Sibiului avand dosar de inculpat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician afirmatia lui Klaus Iohannis, potrivit careia nu va.

Traian Basescu: Ce face Klaus Iohannis este o demonstratie de demagogie. Dansul a candidat pentru functia de primar al Sibiului avand dosar de inculpat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician afirmatia lui Klaus Iohannis, potrivit careia nu va.

Presedintele Klaus Iohannis va participa in weekend la unele evenimente comemorative organizate pentru victimele de la Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca va participa la o parte din evenimentele comemorative dedicate victimelor de la tragedia Colectiv. Seful statului a explicat ca incendiul de la Colectiv a ramas o rana adanca pentru societatea romaneasca, provocand multa revolta dar si multe asteptari.

Dragnea, dupa ce PNL a decis desemnarea lui Ciolos premier dupa alegeri: Un mincinos, si el, si Klaus Iohannis. Doi ipocriti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat, marti, dupa ce PNL a votat in sedinta conducerii ca Dacian Ciolos sa fie propunerea de premier a partidului. Liderul social-democrat a afirmat ca si Dacian Ciolos si Klaus Iohannis sunt doi mincinosi, pentru ca initial, cand au cerut votul de sustinere in Parlament pentru Guvern, au promis ca primul-ministru nu se va implica in politica.

Klaus Iohannis: Chiar daca nu se va semna acordul de liber schimb dintre UE si Canada, o sa gasim caile potrivite pentru a discuta despre eliminarea vizelor

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat, luni, putin trist ca negocierile dintre Uniunea Europeana si Canada, pe tema acordului de liber schimb, au esuat. Cu toate acestea, seful statului a dat asigurari ca Romania va gasi caile potrivite pentru a continua discutiile cu autoritatile canadiene, privind eliminarea vizelor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2228 seconds )