Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragos Davitoiu, noul manager de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala - surse

Hotnews Hotnews,
 Dragos Davitoiu, noul manager de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala - surse

Medicul chirurg Dragos Davitoiu va ocupa postul de manager al Spitalului Sfantul Pantelimon din Capitala, au declarat marti surse medicale pentru News. ro. Postul a ramas vacant din 25 aprilie, cand fostul manager Gheorghe Popescu a fost demis dupa decesului unui pacient caruia o asistenta medicala i-a facut o facut o transfuzie gresita. Controlul facut atunci la unitatea sanitara a relevat existenta mai multor probleme, inclusiv de ordin managerial, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Rasturnare de situatie in cazul Spitalului Sfantul Pantelimon. Decizia radicala luata de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declaratca toata conducerea de la Spitalul Sfantul Pantelimon trebuie sa plece, aratand ca marti va anunta numele noului manager, despre ca.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: in cursul zilei de marti voi anunta cine este noul manager al Spitalului Sf. Pantelimon. Va fi o persoana din afara unitatii spitalicesti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca, marti, se va lua o decizie privind conducerea Spitalului Sfantul Pantelimon, precizand ca noul manager va fi din afara unitatii spitalicesti si ca are in vedere doua variante.

Ministrul Sanatatii: Toata echipa manageriala de la Spitalul Sf. Pantelimon trebuie sa plece

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, marti, ca dupa demiterea managerului Spitalului Sfantul Pantelimon, intreaga echipa de conducere trebuie sa plece, dupa ce au fost identificate mai multe probleme. Oficialul a mai spus ca va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )