Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dragos Petrescu: Singura sansa a Romaniei la un viitor mai bun la dezvoltare este reforma reala a educatiei si sanatatii

B1 B1,
Dragos Petrescu: Singura sansa a Romaniei la un viitor mai bun la dezvoltare este reforma reala a educatiei si sanatatii

Presedintele Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei,Dragos Petrescu,a declarat, joi seara, ca Planul National de Redresare si Rezilienta este vital pentru tara noastra si caaceasta este. continuă pe B1

Dragos Petrescu: Suntem prinsi intre doua zicale: Pana la Dumnezeu te omoara sfintii iar al doilea e Pestele de la cap se-mpute Ce vor oamenii de afaceri de la viitorii guvernanti- cele 9 prioritati

Suntem prinsi intre doua zicale: Pana la Dumnezeu te omoara sfintii iar al doilea e Pestele de la cap se-mpute. Si e foarte putin loc pentru buna credinta intre aceste doua zicale. Cerintele legale pentru firme au ajuns la nivele care frizeaza absurdul. Fie ca esti o pravalie cu doi angajati sau o corporatie cu mii de angajati, astazi trebuie sa ai: responsabil cu securitatea muncii, responabil pentru spalarea banilor, pentru protectia datelor, responsabil cu securitatea fizica- care trebuie sa produca analize de risc, responsabil cu arhiva, contracte anuale obligatorii de medicina muncii. Si mai toate cu dosare cu sina, mai nimic digitalizat si cu amenzi usturatoare daca nu te conformezi. Toate aceste lucruri costa si impovareaza foarte mult bilantul firmei. Vestea buna e ca exista doua solutii: simplificare si digitalizare. Pare simplu, dar e foarte complicat pentru ca este nevoie de multa vointa politica!, a spus luni Dragos Petrescu, coordonatorul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Nelu Tataru: La fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19, Romania va primi o transa de 4,6% Vaccinul va fi voluntar si gratuit. E singura sansa sa putem limita si termina pandemia (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca Romania va primi o transa de 4,6% la fiecare esantion lunar de vaccinuri impotriva COVID-19. Demnitarul a explicat ca un astfel de ser este singura sansa.

ALEXANDRU STANEAN, DIRECTOR GENERAL: in pofida pandemiei, Teraplast are de departe cel mai bun an din istorie

Estimam pentru compania TeraPlast o crestere de patru ori a profitului fata de anul trecut, iar pentru intregul Grup discutam de o dublare * Filosofia noastra este sa venim in Romania cu produse care acum se importa in pofida pandemiei de Covid-19, TeraPlast TRP) are cel mai bun an din istorie din punctul de vedere al rezultatelor obtinute, in conditiile in care, la nivel de companie se estimeaza cresterea profitului de patru ori fata de cel de anul trecut, iar la nivel de Grup se prognozeza o dublare, a spus ieri Alexandru Stanean, director general al producatorului de materiale de constructii, in cadrul unei videoconferinte organizate de Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR).

Fructul care face minuni pentru romani. Este mai bun decat medicamentele

Un fruct pe care unii il ocolesc este foarte benefic pentru organism si e mai bun decat medicamentele. Despre ce e vorba si cum ai putea sa-l introduci mai mult in dieta ta zilnica? Fructul minune. Ce beneficii iti aduce daca il consumi? Toamna are mii de bunatati, iar pe langa peisajele boeme si energia .

Cum faci acasa cel mai bun guacamole. La ce sunt atente toate gospodinele

Guacamole e un preparat foarte racoros, hranitor si delicios. Merge perfect ca gustare, dar si consumat la pranz. Cum il poti prepara, de ce ingrediente ai nevoie si care este secretul pentru a-ti iesi perfect? Poate fi mancat in mai multe moduri si combinatii. Reteta pentru guacamole. Care este secretul pentru un preparat perfect? Guacamole .

FOTO Cine este cel mai bun actor al secoluluiXXI, desemnat de New York Times

The New York Times a dezvaluit saptamana aceasta clasamentul celor 25 cei mai buni actori si actrite ai secolului XXI, in care apar staruri de pe toate continentele, din Statele Unite in Coreea de Sud, trecand prin Franta, Brazilia, Australia si China.

Business report: De la ceasurile lui Vanghelie la diamantele lui Tudorache. Cum se leapada partidele de pensiile speciale. Cresterea datoriei publice a Romaniei nu mai e o gluma. L. Orban critica Ungaria si Polonia in Financial Times

Politia locala poate ridica masini parcate pe domeniul public * Metroul de Cluj a primit unda verde de la Guvern * Cum se intrec partidele in a se lepada de pensiile speciale ale alesilor. Pensiile rezista * Avem 7. 000 de contracte cu salarii de 1. 000 euro net. Aproape 30% dintre ele - la Stat * Colectarea slaba si evaziunea fiscala - marile amenintari * Premierul Ludovic Orban critica Ungaria si Polonia intr-un interviu in Financial Times * Stapanii Inelelor, faza pe sector: de la ceasurile lui Vanghelie la diamantele lui Tudorache * Suntem deja prea bogati pentru a putea ramane competitivi prin pretul productiei * Drepturile religioase, marul discordiei in pandemie. Cresterea datoriei publice a Romaniei nu mai este o gluma * Guvernul nu a alocat nici acum bani pentru platile Start-Up Nation.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )