Libnet.ro
UNICEF

15:00

DRAMA CUMPLITA PENTRU O MINORA DIN BOTOSANI! Violata de mai multi tineri, gasita vinovata de ceea ce a patit

B1 B1,
DRAMA CUMPLITA PENTRU O MINORA DIN BOTOSANI! Violata de mai multi tineri, gasita vinovata de ceea ce a patit

O fata de numai 14 ani din Botosani traieste o adevarata drama, dupa ce, de curtnd a fost violata de mai multi tineri, apoi acuzata, inclusiv de familie, ca ea este cea care a gresit in toata. continuă pe B1

Barbatul din Botosani se plangea ca nu se simte bine, asa ca a fost dus la spital. Medicii au incremenit cand au vazut pe radiografii ce se afla in corpul lui: in 40 de ani de cand ma invart in ale medicinii nu am mai vazut asa ceva (FOTO)

Barbatul din Botosani se plangea ca nu se simte bine, asa ca a fost dus la spital. Medicii au incremenit cand au vazut pe radiografii ce se afla in corpul lui. Mai precis, moldoveanul avea ace, cuie.

ANALIZA Unul din 3 romani se simte nesigur in cartierul in care locuieste, iar traficul constituie o problema pentru doi din 5 romani Conditiile de locuire inadecvata nu inregistreaza imbunatatiri semnificative

Mai mult de o treime dintre romanii varstnici si dintre cei cu venituri mici se simt nesiguri in cartier, se arata intr-un raport de cercetare privind calitatea locuirii din Romania. Traficul este cea mai importanta problema privind mediul din vecinatatea locuintei, acesta constituind o problema pentru doi din 5 romani, mai arata documentul. Romania are un model de locuire caracterizat de schimbari reduse pe parcursul vietii. Rata mare a proprietatii asupra locuintei este insotita, insa, de o calitate slaba a locuirii: supraaglomerare, fond de locuinte deteriorat, o proportie semnificativa a populatiei supra-indatorate cu cheltuieli de locuire. Conditiile de locuire inadecvata stagneaza si nu inregistreaza o imbunatatire semnificativa, avand peste 40% din populatie care se confrunta cu cel putin o problema de locuire inadecvata.

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

Trupul unui tanar din Botosani care a murit in Franta, ridicat de acasa de politisti in timpul priveghiului

Trupul unui tanar de 19 ani din localitatea Tudora, judetul Botosani, care a murit lovit de o masina pe o autostrada din Franta, a fost ridicat din casa parintilor de politisti si medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Anchetatorii au motivat prin faptul ca nu era facuta necropsia.

OLGUTA VASILESCU DESPRE PROMULGAREA LEGII PENSIILOR: O veste foarte buna pentru pensionarii din tara noastra

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat astazi ca promulgarea Legii pensiilor reprezinta o veste foarte buna pentru pensionari, dar a criticat faptul ca noul act normativ a fost blocat timp de sase luni de zile prin demersurile de contestare initiate de Opozitie si de presedintele Klaus Iohannis.

STRATEGIA PARTIDELOR PENTRU PREZIDENTIALELE DIN TOAMNA Tandem presedinte - premier

Partidele politice se afla in febra sondarii si desemnarii candidatilor pentru alegerile prezidentiale ce se vor desfasura in luna noiembrie. Desi presedintele PSD, Viorica Dancila a spus ca orice membru PSD care doreste sa candideze la prezidentiale va fi sondat, urmand ca, in 11 august, cu prilejul unui congres extraordinar, social-democratii sa decida cine va fi candidat, zilele trecute se pare ca premierul a adoptat o noua strategie.

Revolut, probleme pentru clientii din Romania: vi se trag banii de doua ori. Lucram contra-cronometru

Utilizatori din Romania ai serviciului Revolut se plang ca le-au fost dublate sumele la alimentarile de cont de pe carduri Visa, in acest week-end. Compania a reactionat imediat si sustine ca lucreaza pentru re.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )