Libnet.ro
UNICEF

20:15

Drama intr-o familie din Timisoara. Un baiat de 13 ani si-a pus capat zilelor chiar in camera sa. Cum a fost gasit de tatal sau

Playtech Playtech,
Drama intr-o familie din Timisoara. Un baiat de 13 ani si-a pus capat zilelor chiar in camera sa. Cum a fost gasit de tatal sau

Un adolescent de 13 ani a decis sa se sinucida, lasand in urma sa un ocean de tristete. Cel care a descoperit trupul neinsufletit al baiatului a fost chiar tatal sau, politist local in Timisoara. in ciuda interventiei rapide a medicilor, baiatul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. Ce suparare ar fi avut . continuă pe Playtech

Un copil de 13 ani, gasit spanzurat intr-o locuinta din Timisoara. Baiatul nu a lasat in urma niciun mesaj

Tragedie intr-o familie din Timisoara. Un copil de numai 13 ani s-a sinucis, fara sa lase vreun bilet dejustificare.

Tragedie intr-o familie din Suceava. Un baiat de 10 ani si-a gasit fratele spanzurat de o balustrada

Nenorocirea s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute in comuna Scheia din Suceava, in timp ce parintii erau acasa. Adolescentul face parte dintr-o familie cu 9 copii.

Un copil de 13 ani s-a spanzurat la Timisoara

Un copil de 13 ani, din Timisoara, s-a spanzurat in camera sa, trupul neinsufletit fiind gasit chiar de tatal sau, politist local, cu care locuia. Politistii au deschis dosar penal, in acest caz, scrie News.

VIDEO 31 de ani de la Revolutie: Comemorare cu scandal in Piata Victoriei din Timisoara - revolutionari vs. AUR

Fortele de ordine au fost nevoite sa intervina, miercuri seara, in Piata Victoriei din Timisoara, intre votantii AUR si George Simion, liderul formatiunii politice, si revolutionari. Dupa cateva zeci de minute, scandalul s-a mutat in fata Catedralei Mitropolitane, unde reprezentantii AUR au vrut sa aprinda lumanari pe trepte, scrie tion. ro.

Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 13 ani. Cum arata acum Violeta (FOTO)

Pe 15 decembrie 2020, Ana Violeta, fiica Andreei Marin 45de ani) si a cantaretului Stefan Banica Junior 52 de ani) a implinit 13 ani. Fiica Andreei Marin cu Stefan Banica Jr. a implinit 1.

AVBS Credit a intermediat credite in valoare de peste 300 milioane de euro in 13 ani de activitate

AVBS Credit a intermediat pe parcursul celor 13 ani de activitate credite in valoare cumulata de peste 300 milioane de euro, pentru mai mult de 16. 000 de clienti, conform unuic omunicat trimis redactiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )