Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dramatic! O fetita de doi ani si opt luni a murit, dupa ce a cazut intr-o hazna

Antena3 Antena3,
Dramatic! O fetita de doi ani si opt luni a murit, dupa ce a cazut intr-o hazna

Drama intr-o familie din satul Talpigi, judetul Galati. Scapata din ochi pentru cateva momente de parinti, o fetita de doi ani si opt luni a avut parte de un sfarsit tragic. continuă pe Antena3

O fetita de doi ani si opt luni din judetul Galati a murit dupa ce a cazut intr-o hazna

O fetita de doi ani si opt luni din Tecuci a murit, sambata, dupa ce a cazut intr-o hazna, copila fiind scoasa de mama ei si transportata cu ambulanta la spitalele din Tecuci si Galati. Ulterior, ea a fost transferata la Bucuresti, dar a decedat in scurt timp.

Galati: O fetita de doi ani a decedat dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei

O fetita de doi ani si opt luni din localitatea galateana Talpigi a murit, sambata, dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei, relateaza Agerpres.

Tragedie intr-o localitate din judetul Galati. O fetita de doi ani a murit dupa ce a cazut intr-o hazna improvizata

Copila a fost preluata de un echipaj al Ambulantei Galati si a fost transportata la Bucuresti. Din pacate, fetita a murit la scurt timp dupa ce a ajuns in Capitala.

O fetita de doi ani a murit cazand in hazna

O fetita de doi ani si opt luni din localitatea galateana Talpigi a murit sambata, dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei.

Tragedie in judetul Galati. O fetita de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-o hazna

O copila de 3 ani a murit dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei vecine, arata B1 TV. Cand si-a dat seama ca fetita disparuse, mama a pornit in cautarea ei si a gasit-o in.

O femeie a murit dupa ce a fost calcata de un tren marfar

O femeie de aproximativ 50 de ani a murit dupa ce a fost calcata sambata de un tren marfar, in apropiere de Gara Focsani. Oamenii legii incearca sa afle acum daca a fost vorba de un.

Simona Halep, despre suspendarea Mariei Sarapova: Cred ca se va ntoarce pe teren dupa doi ani

Maria Sarapova, fost lider al clasamentului WTA, a fost suspendata pe o perioada de doi ani, dupa ce a fost depistata pozitiv cu Meldonium, in urma unui test antidoping sustinut, la inceputul anului, la turneul de la Australian Open, iar Simona Halep a vorbit despre situatia jucatoarei din Rusia, potrivit Mediafax.

Cea mai penibila explicatie oferita de stafful Mariei Sarapova pentru dopajul sportivei care a fost suspendata doi ani

Maria Sarapova a fost judecata si suspendata pentru doi ani din toate competitiile, iar daca lucrurile nu se schimba la TAS va putea reveni in turnee in ianuarie 2018.

O fetita de doi ani a murit, dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei

O fetita de doi ani si opt luni din localitatea galateana Talpigi a murit sambata, dupa ce a cazut in haznaua din curtea casei. Potrivit directorului Serviciului Judetean de Ambulanta Galati,.

Cantareata americana Christina Grimmie a murit dupa ce a fost impuscata

Christina Grimmie, cantareata americana cu origini romanesti, cunoscuta datorita coverurilor pe care le uploada pe Youtube, dar si a participarii la emisiunea The Voice US, a decedat, fiind impuscata ieri seara in timp ce semna autografe dupa un concert sustinut in Orlando, Florida.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )