Libnet.ro
UNICEF

11:30

Drapelul national, arborat de 1 Decembrie de jandarmi montani si un salvamontist in Parangul Mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Drapelul national, arborat de 1 Decembrie de jandarmi montani si un salvamontist in Parangul Mare

O echipa formata din trei jandarmi montani si un salvamontist a arborat drapelul Romaniei pe cel mai inalt varf din tara accesibil in luna decembrie, Parangul Mare 2. 519 metri), distanta pana la varf fiind parcursa in patru ore, pe jos, pe viscol, la. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO. ZIUA NATIONALA A ROMANIEI: Drapelul national, arborat de jandarmi montani si un ...

O echipa formata din trei jandarmi montani si un salvamontist a arborat drapelul Romaniei pe cel mai inalt varf din tara accesibil in luna decembrie, Parangul Mare 2. 519 metri), distanta pana la varf fiind parcursa in patru ore, pe jos, pe viscol, la temperaturi sub limita inghetului, scrie Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Hunedoara, locotenentul Nicolae Raducu, jandarmii montani din cadrul postului Parang, insotiti de un salvamontist, au .

Drapelul national a fost arborat pe varful Parangu Mare, la 2.519 metri inaltime

Drapelul national a fost arborat, de Ziua Nationala a Romaniei, pe varful Parangu Mare, la 2. 519 metri inaltime, cel mai inalt din judetul Hunedoara, la capatul unei operatiuni desfasurata de o echipa formata din trei jandarmi montani hunedoreni de la Postul de Jandarmerie Montana Parang si un salvamontist din Petrosani, relateaza Agerpres.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )