Libnet.ro
UNICEF

16:30

Drumul lui Hillary Clinton catre Casa Alba, presarat cu scandalurile sexuale ale fostului sot. Ce are de infruntat candidatul democrat pentru a castiga alegerile

B1 B1,
Drumul lui Hillary Clinton catre Casa Alba, presarat cu scandalurile sexuale ale fostului sot. Ce are de infruntat candidatul democrat pentru a castiga alegerile

Prima dezbatere prezidentiala dintre Hillary Clinton si Donald Trump se anticipeaza a fi un eveniment cel putin spumos, avand in vedere caracterul imprevizibil al miliardarului american. in acest. continuă pe B1

Expert: Rusii forteaza mana administratiei Obama prin cooperarea militara cu Iranul. Ei cred ca daca Hillary Clinton ajunge la Casa Alba, ea va avea o abordare mult mai agresiva pentru Siria

Cooperarea militara dintre rusi si iranieni provoca motive de ingrijorare la Washington. Pentru prima data, Rusia foloseste baze militare dintr-un stat aflat in apropiere pentru a lansa atacuri.

Donald Trump: Hillary Clinton este Angela Merkel a Statelor Unite. E o catastrofa

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a comparat-o pe rivala sa, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, potrivit zf. ro. Pe scurt, Hillary Clinton, vrea sa.

NYT: Hillary Clinton, sfatuita de Colin Powell sa foloseasca un server privat de e-mail

Candidata Partidului Democrat la Casa Alba, Hillary Clinton, le-a declarat anchetatorilor Biroului Federal de Investigatii FBI) ca fostul secretar de Stat Colin Powell a fost cel care i-a recomandat sa foloseasca un server privat de e-mail in perioada in care s-a aflat la conducerea Departamentului de Stat 2009-2013), conform editiei online a cotidianului New York Times.

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il devanseaza cu 6% pe Donald Trump in ultimul sondaj dat publicitatii

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente in fata contracandidatului sau republican Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti.

Bill Clinton si Hillary Clinton. 40 de fotografii cu povestea lor de iubire!

S-au cunoscut in biblioteca Universitatii de Drept si au devenit, peste ani, Presedintele Statelor Unite, respectiv Prima Doamna a Statelor Unite, pentru ca in prezent, ea sa aiba sanse mari sa devina primul Presedinte femeie al Statelor Unite. Iata povestea de iubire a cuplului Bill Clinton Hillaey Clinton, in 40 de imagini.

Donald Trump, critici dure la adresa lui Hillary Clinton: Este incapabila fizic si psihic sa invinga ISIS

Donald Trump a facut public planul sau impotriva terorismului, dar nu a ratat ocazia de a o critica pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, potrivit CNN. Hillary Clinton nu are forta necesara.

Hillary Clinton se distanteaza de Donald Trump in cel mai recent sondaj privind alegerile prezidentiale din SUA

Hillary Clinton, candidata la presedintia Statelor Unite din partea Partidului Democrat, este creditata cu un avans de 8% din intentiile de vot fata de contracandidatul Partidului Republican, Donald Trump,.

Berlinul reactioneaza dupa ce Donald Trump a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel: Candidatul republican trompeteaza lucruri lipsite de fundament

Donald Trump a reusit sa isi atraga antipatia Guvernului de la Berlin, dupa ce miliardarul american a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel din punct de vedere al politicii despre imigratie, potrivit.

Alegeri prezidentiale SUA: Obama renunta la vacanta pentru a o ajuta pe Hillary Clinton in campanie

Presedintele american Barack Obama si-a intrerupt vacanta, pentru a participa la o colectare de fonduri, organizata de Partidul Democrat, care are ca scop finantarea campaniei candidatei Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )