Libnet.ro
UNICEF

23:30

Hillary Clinton se distanteaza de Donald Trump in cel mai recent sondaj privind alegerile prezidentiale din SUA

Antena3 Antena3,
Hillary Clinton se distanteaza de Donald Trump in cel mai recent sondaj privind alegerile prezidentiale din SUA

Hillary Clinton, candidata la presedintia Statelor Unite din partea Partidului Democrat, este creditata cu un avans de 8% din intentiile de vot fata de contracandidatul Partidului Republican, Donald Trump,. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2016: Hillary Clinton il devanseaza cu 6% pe Donald Trump in ultimul sondaj dat publicitatii

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton are un avantaj de 6 procente in fata contracandidatului sau republican Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti.

Drumul lui Hillary Clinton catre Casa Alba, presarat cu scandalurile sexuale ale fostului sot. Ce are de infruntat candidatul democrat pentru a castiga alegerile

Prima dezbatere prezidentiala dintre Hillary Clinton si Donald Trump se anticipeaza a fi un eveniment cel putin spumos, avand in vedere caracterul imprevizibil al miliardarului american. in acest.

Rasturnare de situatie in cel mai recent sondaj privind alegerile prezidentiale din Statele Unite

Candidatul democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, are un avantaj de 6 procente in fata republicanului Donald Trump, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos dat publicitatii marti, relateaza.

Donald Trump: Hillary Clinton este Angela Merkel a Statelor Unite. E o catastrofa

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a comparat-o pe rivala sa, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, potrivit zf. ro. Pe scurt, Hillary Clinton, vrea sa.

Donald Trump, critici dure la adresa lui Hillary Clinton: Este incapabila fizic si psihic sa invinga ISIS

Donald Trump a facut public planul sau impotriva terorismului, dar nu a ratat ocazia de a o critica pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, potrivit CNN. Hillary Clinton nu are forta necesara.

Berlinul reactioneaza dupa ce Donald Trump a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel: Candidatul republican trompeteaza lucruri lipsite de fundament

Donald Trump a reusit sa isi atraga antipatia Guvernului de la Berlin, dupa ce miliardarul american a asemuit-o pe Hillary Clinton cu Angela Merkel din punct de vedere al politicii despre imigratie, potrivit.

Farsa pentru fiica lui Donald Trump! Ivanka si-a comandat bijuterii online, dar a primit un bilet prin care i s-a adus la cunostinta ca banii au fost donati campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton (FOTO)

Fiica republicanului Donald Trump, Ivanka, a avut parte de surpriza vietii ei, atunci cand, in loc de bijuteriile pe care si le comandase, a primit o nota informativa de la compania respectiva prin care.

Donald Trump a lansat primul sau spot TV pentru alegerile prezidentiale: Contrastul cu Hillary Clinton pe tema securitatii si a infractionalitatii (VIDEO)

In primul sau spot TV din campania pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump argumenteaza ca el poate face America sigura in fata valurilor de imigranti ilegali, refugiati.

Donald Trump isi remaniaza din nou echipa de campanie: Paul Manafort, acuzat ca a primit bani de la Viktor Ianukovici, este marginalizat / La conducere vine Steve Bannon, de la Breitbart

Panica in tabara lui Donald Trump: miliardarul si-a remaniat pentru a doua oara echipa de campanie, in incercarea de a stopa declinul fata de Hillary Clinton, care pare sa se detaseze in castigatoare in cursa pentru Casa Alba. Astfel, controversatul Paul Manafort, acuzat ca ar fi primit aproape 13 milioane de dolari de la fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici, a fost marginalizat, scrie AFP.

Berlinul denunta referirile lui Donald Trump la Angela Merkel

Guvernul Germaniei a criticat, marti, declaratiile candidatului republican la presedintia SUA, Donald Trump, care a comparat-o pe adversara sa democrata, Hillary Clinton, cu Angela Merkel, cancelarul german.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )