Libnet.ro
UNICEF

12:00

Drumurile deschise sambata seara: Se circula pe Autostrada A2, intre Bucuresti si Lehliu, pe ambele sensuri

România Liberă România Liberă,
Drumurile deschise sambata seara: Se circula pe Autostrada A2, intre Bucuresti si Lehliu, pe ambele sensuri

Sambata seara, au fost instituite restrictii de tonaj pe inca trei drumuri nationale din judetul Galati, iar traficul pe Autostrada Sorelui este in continuare deschis doar pe portiunea Bucuresti - Lehliu-Gara, pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic. continuă pe România Liberă

Autostrada A2 redeschisa partial

Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, sambata seara, o portiune din Autostrada A2, intre kilometrii 12 - 64, pe sensul de mers Bucuresti - Lehliu a fost deschisa, in timp ce restul ramane inchisa.

Vineri, zi cu cod rosu de viscol in mai multe judete / Zeci de drumuri nationale si A2 au fost inchise / Restrictii si intarzieri pe calea ferata / O femeie a murit in Amara inainte de sosirea ambulantei

Viscolul a dus vineri la inchiderea A2 si a tuturor drumurilor nationale din Braila, Calarasi, Constanta si Ialomita. Au fost inchise numeroase DN si in Buzau, Vrancea, Galati, Ilfov, Tulcea, Giurgiu, Galati si Buzau. Vineri au fost sub cod rosu de viscol judetele Constanta si Tulcea pana la ora 18. 00) si Buzau, Braila si Vrancea pana la ora 16. 00), Ialomita si Calarasi pana la ora 13. Situatia zborurilor de pe Aeroportul Otopeni,AICI. Tabela din Gara de Nord din Bucuresti,AICI. Situatia drumurilor nationale inchise laAICI-----------------16. 33 La acest moment mai este valabil, pana la ora 18. 00 un cod rosu de viscol pentru nord-estul judetului Constanta si estul judetului Tulcea. 26 Numarul curselor anulate pe Aeroportul Otopeni a ajuns la 1915. 54 Peste 90 de persoane au fost salvate de pompieri de pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian15. 22Codul portocaliu de viscol, prelungit in opt judete pana la ora 23. Cod galben in Capitala si 19 judete 14. 48 Raed Arafat: In jur de 20 - 30 de masini sunt blocate pe autostrada A2, iar in prezent se intervine pentru evacuarea persoanelor din ele14. 23 Circa 280 de localitati din toate zonele tarii nu aveau energie electrica la ora 12. 20 Ministrul de interne ca o femeie a murit in Amara, ambulanta venita cu vola in fata ajungand prea tarziu.

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )