Libnet.ro
UNICEF

20:30

DSP Bucuresti cere tuturor spitalelor din capitala sa se pregateasca pentru internarea de bolnavi Covid

Hotnews Hotnews,
 DSP Bucuresti cere tuturor spitalelor din capitala sa se pregateasca pentru internarea de bolnavi Covid

Directia de Sanatate Publica a Capitalei cere tuturor spitalelor din Bucuresti sa creeze circuite pentru internarea pacientilor Covid-19 pozitivi, avand in vedere numarul insuficient de paturi dedicate pacientilor pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din spitalele dedicate in prezent bolnavilor Covid. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii, in control la Spitalul Marie Curie din Capitala. Se va investiga decesul a 30 de bebelusi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza sa efectueze un control la Spitalul Marie Curie din Capitala, dupa ce medicul Catalin Cirstoveanu a precizat ca 30 de bebelusi au murit in.

Sectiile de Terapie Intensiva ale spitalelor din Dolj si Olt au atins capacitatea maxima

In contextul cresterii numarului cazurilor de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, sectiile ATI din spitale ajung la capacitatea maxima. in Oltenia, spre exemplu, nu mai este niciun loc liber la Terapie.

EXCLUSIV Ce se intampla cu scolile si gradinitele private din Capitala daca intra in vigoare scenariul rosu: Obligatiile si drepturile sunt aceleasi

EXCLUSIV Capitala a devenit cea mai afectata zona din cauza pndemiei de coronavirus. in Bucuresti rata de incidenta a ajuns deja la 2,31 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, foarte aproape de scenariul rosu, de.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Capitala va fi anulat. Orban: Sunt convins ca in BOR exista intelegere

Pelerinajul de Sfantul Dumitru, care are loc in fiecare an in Bucuresti, la sfarsitul lunii octombrie, nu se va mai desfasura in acest an, a anuntat luni premierul Ludovic Orban, precizand ca riscul de infectare este foarte mare. El s-a declarat convins ca in BOR exista intelegere pentru aceasta decizie. Anuntul are loc in contextul interzicerii pelerinajului de Sfanta Parascheva pentru cei care nu locuiesc la Iasi, decizie care a provocat critici dure la varful Bisericii. Reactie dura a BOR: Aroganta, autarhismul decizional si solipsismul moral nu au onorat si nu vor onora niciodata pe nimeni.

Presiune pe ambulantele din Capitala. Un numar de 20. 675 de persoane au solicitat o salvare de la inceputul lunii octombrie (VIDEO)

Numarul mare de cazuri de COVID-19 din ultimele doua saptamani a creeat probleme si pentru personalul de pe ambulante, care trebuie sa decida ce pacienti au prioritate. Ambulantele ofera in continuare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )