Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dumitru Diacov, despre Traian Basescu: L-au invitat la 7 televiziuni intr-o zi si s-a crezut Mesia in Moldova

Adevărul Adevărul,
Dumitru Diacov, despre Traian Basescu: L-au invitat la 7 televiziuni intr-o zi si s-a crezut Mesia in Moldova

Presedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, afirma ca implicarea lui Traian Basescu in politica de la Chisinau este ciudata. Democratul considera ca fostul lider de la Cotroceni vine in Republica Moldova fiindca aici s-ar bucura de mai multa atentie. Cat priveste viziunile politice unioniste ale ex-presedintelui roman, Diacov e de parere ca acesta vinde iluzii. continuă pe Adevărul

De ce nu vrea Dumitru Diacov includerea limbii romane in Constitutie: Va dezbina societatea din Republica Moldova

Presedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, afirma ca limba pe care o vorbeste este cea romana. Cu toate acestea, democratul sustine ca nu e o idee buna ca proiectul de modificare a Constitutiei, prin care sintagma limba moldoveneasca sa fie inlocuita cu limba romana, sa fie adus in discutii in Parlament, pe motiv ca va diviza si mai mult societatea.

CNA a cerut intrarea in legalitate a unor spoturi pentru suplimente alimentare reclamate ca induc in eroare publicul/ Antena 3, amendata cu 5.000 de lei pentru o editie Sinteza Zilei in care a fost insultat Traian Basescu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a cerut, joi, intrarea in legalitate a unor spoturi reclamate ca induc in eroare publicul, pentru suplimentele alimentare Fill Slim, care promite scaderea in greutate fara un regim alimentar adecvat, si Extravalerianic, care promite combaterea atacurilor de panica, senzatiilor de sufocare, palpitatiilor si durerilor in piept, scrie News. ro. De asemenea, televiziunea Antena 3 a fost amendata joi de CNA cu 5. 000 de lei, pentru o editie a emisiunii Sinteza Zilei, in care a fost insultat fostul presedinte Traian Basescu, cu apelative precum smenar, alcoolic si mincinos patologic,.

Traian Basescu: Rusia nu va accepta extinderea frontierei UE si NATO, cuprinzand Moldova

Fostul presedinte roman Traian Basescu sustine ca Federatia Rusa nu va accepta niciodata extinderea frontierei Uniunii Europene si a Aliantei Nord Atlantice, cuprinzand si Republica Moldova. Totodata, el mentioneaza ca prioritatea Uniunii Europene pentru urmatoarele decenii este extinderea catre Peninsula Balcanica, dar nu spre Est.

Traian Basescu :Niciodata nu voi permite unei minoritati sa umileasca romanii

Senatorul PMP, Traian Basescu, a declarat, in cadrul dezbaterilor privind proiectului UDMR referitor la 15 martie, ca nu va permite niciunei minoritati nationale sa-si bata joc de romani. in replica, senatorul Cseke Attila, liderul grupului UDMR, a spus ca in cei zece ani cat a fost presedintele Romaniei a trimis felicitari oficiale in fiecare an pe data de 15 martie, reprezentantilor minoritatii maghiare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )