Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dupa criza sanitara, cum va arata Uniunea Europeana? INTERVIU cu europarlamentarii Rares Bogdan si Eugen Tomac

Adevărul Adevărul,
Dupa criza sanitara, cum va arata Uniunea Europeana? INTERVIU cu europarlamentarii Rares Bogdan si Eugen Tomac

Uniunea Europeana se confrunta cu o criza pentru care nu a fost pregatita. in prima faza, tarile membre au cautat solutii individuale de raspuns. Acum vedem un elan al institutiilor europene, care ofera din ce in ce mai multe instrumente colective de actiune. Ce va urma dupa acest efort de solidaritate?. continuă pe Adevărul

Iohannis: Desi Uniunea Europeana traverseaza un moment de criza, aceasta nu isi abandoneaza obiectivele strategice si partenerii cei mai apropiati

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca, desi Uniunea Europeana traverseaza un moment de criza, aceasta nu isi abandoneaza obiectivele strategice si partenerii cei mai apropiati, pledand pentru un parteneriat consolidat intre Uniunea Europeana si Balcanii de Vest.

Care trebuie sa fie prioritatile bugetului UE dupa criza COVID-19?

Uniunea Europeana trebuie sa invete sa gestioneze mai multe prioritati in acelasi timp. inainte de criza generata de pandemia de COVID-19, toata Europa vorbea despre combaterea schimbarilor climatice si Pactul Ecologic European. Atunci am spus ca este important sa gestionam aceasta noua prioritate a Uniunii Europene UE) combaterea schimbarilor climatice fara, insa, a ignora celelalte prioritati traditionale ale UE, precum agricultura si politica de coeziune.

Italia a trecut pragul de 30.000 de decese, cel mai mare numar din Uniunea Europeana

Italia este prima tara din Uniunea Europeana care a trecut pragul de 30. 000 de decese cauzate de COVID-19.

Coronavirus. Uniunea Europeana ajuta cu peste trei miliarde de euro tarile din Balcanii de Vest

Uniunea Europeana UE) a anuntat un ajutor in valoare de peste trei miliarde de euro in lupta impotriva noului coronavirus pentru Balcanii Occidentali si si-a reiterat angajamentul politic fata de aceasta regiune, relateaza Euronews. , potrivit news. ro.

Klaus Iohannis: Romania sprijina tarile din Balcanii de Vest in procesul de aderare la Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in interventia sa la summit-ul Partidului Popular European PPE), ca Romania spijina aderarea statelor din regiunea Balcanilor de Vest la Uniunea Europeana.

IOHANNIS: Romania sprijina aderarea tarilor din Balcanii de Vest la Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, miercuri, importanta consolidarii relatiilor cu Balcanii de Vest, aratand ca Romania sprijina aderarea acestor tari la Uniunea Europeana.

Productia de masini a scazut cu 2,3 milioane in Uniunea Europeana din cauza covid-19

Datele ACEA arata ca in toata Europa sunt 142 de uzine care produc automobile si cele mai multe sunt in Germania 25),urmata de Marea Britanie 19), Rusia 16), Franta 13) si Italia 11). in Ungaria, Polonia si Slovacia sunt cate patru uzine.

Uniunea Europeana sustine recunoasterea accelerata a calificarilor profesionale ale cadrelor medicale

Comisia Europeana CE) sustine statele membre sa accelereze recunoasterea calificarilor profesionale ale lucratorilor din domeniul sanatatii, in situatia de urgenta creata de coronavirus, potrivit unui comunicat al CE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )