Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus. Uniunea Europeana ajuta cu peste trei miliarde de euro tarile din Balcanii de Vest

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Uniunea Europeana ajuta cu peste trei miliarde de euro tarile din Balcanii de Vest

Uniunea Europeana UE) a anuntat un ajutor in valoare de peste trei miliarde de euro in lupta impotriva noului coronavirus pentru Balcanii Occidentali si si-a reiterat angajamentul politic fata de aceasta regiune, relateaza Euronews. , potrivit news. ro. continuă pe Adevărul

Italia a trecut pragul de 30.000 de decese, cel mai mare numar din Uniunea Europeana

Italia este prima tara din Uniunea Europeana care a trecut pragul de 30. 000 de decese cauzate de COVID-19.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Veniturile Grupului Enel au scazut cu peste 12%, la 19,98 miliarde euro

Veniturile Grupului energetic italian Enel au scazut in primul trimestru al acestui an cu 12,2%, la 19,985 miliarde de euro, de la 22,755 miliarde de euro in primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net din activitati curente a crescut cu 10,5%, la 1,281 miliarde euro, fata de 1,159 miliarde de euro in primul trimestru din 2019, potrivit raportului transmis de grup.

Iohannis: Desi Uniunea Europeana traverseaza un moment de criza, aceasta nu isi abandoneaza obiectivele strategice si partenerii cei mai apropiati

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca, desi Uniunea Europeana traverseaza un moment de criza, aceasta nu isi abandoneaza obiectivele strategice si partenerii cei mai apropiati, pledand pentru un parteneriat consolidat intre Uniunea Europeana si Balcanii de Vest.

Klaus Iohannis: Romania sprijina tarile din Balcanii de Vest in procesul de aderare la Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in interventia sa la summit-ul Partidului Popular European PPE), ca Romania spijina aderarea statelor din regiunea Balcanilor de Vest la Uniunea Europeana.

IOHANNIS: Romania sprijina aderarea tarilor din Balcanii de Vest la Uniunea Europeana

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, miercuri, importanta consolidarii relatiilor cu Balcanii de Vest, aratand ca Romania sprijina aderarea acestor tari la Uniunea Europeana.

Uniunea Europeana sustine recunoasterea accelerata a calificarilor profesionale ale cadrelor medicale

Comisia Europeana CE) sustine statele membre sa accelereze recunoasterea calificarilor profesionale ale lucratorilor din domeniul sanatatii, in situatia de urgenta creata de coronavirus, potrivit unui comunicat al CE.

Coronavirus: Comisia Europeana cere ca frontierele externe ale UE sa ramana inchise pana pe 15 iunie

Comisia Europeana recomanda mentinerea frontierelor externe ale UE inchise pentru cel putin inca o luna, pana la 15 iunie, din cauza pandemiei de Covid-19, informeaza DPA si AFP, citand un comunicat al executivului comunitar.

Coronavirus: Comisia Europeana cere ca frontierele externe ale UE sa ramana iNCHISE pana pe 15 iunie

In ciuda masurilor de relaxare care cuprind batranul continent, Comisia Europeana recomanda mentinerea frontierelor externe ale UE inchise cel putin pana pe 15 iunie. Chiar daca numarul cazurilor de.

CORONAVIRUS |Comisia Europeana, 1,5 milioane de masti medicale catre 17 state membre si Marea Britanie

Comisia Europeana a anuntat ca va livra, in zilele urmatoare, 1,5 milioane de masti medicale unui numar de 17 state membre si Regatului Unit al Marii Britanii, pentru protejarea cadrelor medicale impotriva.

Efort fara precedent pentru dezvoltarea unui vaccin eficient impotriva COVID-19: Peste 8 miliarde de dolari, donati de zeci de tari si organizatii

Peste 8 miliarde de dolari au fost pusi la bataie pentru finantarea proiectelor care sa contribuie la dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului si sa finanteze cercetarea in diagnosticul si tratamentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )