Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dupa cutremurul din justitie, se anunta un nou dosar incendiar cu retrocedari imobiliare. Dezvaluirile l-ar putea distruge pe Sorin Oprescu!

B1 B1,
Dupa cutremurul din justitie, se anunta un nou dosar incendiar cu retrocedari imobiliare. Dezvaluirile l-ar putea distruge pe Sorin Oprescu!

Un dosar incendiar privind retrocedari dubioase urmeaza sa fie dat publicitatii in curand, anunta site-ul psnews. ro. in paienjenisul cu implicatii in zona politica si a afacerilor cu imobiliare ar fi. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Ce artisti canta in noaptea de Revelion in Piata Constitutiei; Prima iesire in mall a lui Adrian Nastase, dupa eliberarea din inchisoare; Loredana va avea o stea pe Walk of Fame

Irina Columbeanu si Cleopatra Stratan, de mana pe podium. Au defilat ca niste adevarate fotomodele. Fetele lui Irinel Columbeanu, Anca Serea si Pavel Stratan au urcat marti seara pe podium intr-o prezentare de moda. Zana e topita dupa sotul turc. Andreea Marin 39 de ani) si Tuncay Ozturk 27 de ani) au intrat in cel de-al doilea an de relatie, asa ca fosta prezentatoare s-a gandit sa-i faca o surpriza barbatului care i-a readus linistea sufleteasca.

Fetita resuscitata dupa accidentul din Ialomita a murit

O fetita care fusese resuscitata in urma accidentului rutier produs duminica seara pe DN 2, in judetul Ialomita, a murit la spital, ridicand astfel numarul victimelor la patru. Alte trei persoane aflate in masinile implicate in accident au fost ranite si internate la spitalul din Urziceni.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )