Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dupa doi ani in care a fugit de lege, un barbat din Galati s-a predat politistilor

Adevărul Adevărul,
Dupa doi ani in care a fugit de lege, un barbat din Galati s-a predat politistilor

Barbatul in varsta de 31 de ani este din comuna Ivesti si era dat in urmarire nationala din anul 2014. Acesta s-a predat la sediul Postului de Politie din localitate. continuă pe Adevărul

O crima de un sadism nemaiintalnit socheaza Romania. Un barbat din Sibiu a omorat in bataie un copil de patru ani

Un barbat din Sibiu e acuzat ca a omorat in bataie un copil de patru ani si l-a ingropat in curtea casei. Planul bolnav nu avea sa se incheie aici. in aceeasi zi, Toni l-a.

Crima odioasa in Sibiu: O mama a povestit dupa 3 ani cum si-a ucis copilul de 4 ani, alaturi de concubinul sau (VIDEO)

Caz socant in judetul Sibiu. O mama a recunoscut, dupa 3 ani, ca si-a ucis copilul. Femeia si-a denuntat iubitul, alaturi de care a comis fapta, arata B1 TV. Totul a pornit dupa ce barbatul l-ar fi b.

Un barbat din Bistrita a ajuns la urgente, dupa ce a fost muscat de o vipera

Un barbat de 51 de ani din Bistrita a ajuns la urgente, dupa ce a fost muscat de o vipera, informeaza B1 TV. Acesta se afla pe un deal din comuna Fantanele si planta copaci cand s-a.

Credea ca este cel mai norocos barbat din lume, dar acum isi blesteama zilele. Niciun medic nu poate trata problema iubitei lui

Sami Walton, o tanara de 29 de ani din Marea Britanie, se confrunta cu o problema extrem de grava, care ii afecteaza grav viata personala, dar si pe cea profesionala. Tanara si-a pierdut.

ING anticipeaza o inflatie de 0% pana la finele anului si revizuieste in scadere estimarile legate de cresterea preturilor in urmatorii doi ani

ING Bank Romania a revizuit in scadere prognoza pentru rata inflatiei din 2016 si 2017. Analistii anticipeaza o rata anuala a inflatiei de 0% pana la finele anului si 2,7% in decembrie 2017, pe fondul unei transmisii mai bune a scaderilor de taxe in preturile finale si a ieftinirilor din sectorul energetic.

Copiii romanilor care s-au intors din strainatate, ajutati sa invete corect limba natala prin proiecte finantate cu bani europeni

Copiii romanilor care s-au intors in tara dupa ce au lucrat timp de ani intregi in tarile din Europa sunt ajutati pentru a se integra in societate, arata digi24. ro. Acestor.

Tanara de 23 de ani care primeste bani ca sa se plimbe in jurul lumii. Uneori nu stiu unde ma voi trezi a doua zi

Multi visam la o vacanta permanenta, dar o tanara din Australia a reusit sa transforme acest vis intr-o sursa de venit. Brooke Saward, de 23 de ani, calatoreste din ianuarie 2014 si a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )