Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa incendiile devastatoare vin furtunile: MAE a emis o avertizare de calatorie pentru Grecia

B1 B1,
Dupa incendiile devastatoare vin furtunile: MAE a emis o avertizare de calatorie pentru Grecia

Dupa incendiile devastatoare, meteorologii anunta ca locuitorii din Grecia se vor confrunta cu ploi si furtuni puternice. in acest context, Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de. continuă pe B1

Premierul grec, dupa incendiile devastatoare: imi asum intreaga responsabilitate politica

Premierul grecAlexis Tsipras si-a asumat vineri intreaga responsabilitate politica pentru tragedia provocata de incendiile devastatoare de luni de la est de Atena, soldate pana in prezent cu cel putin.

S-a dezlantuit iadul in Grecia! FURTUNILE fac prapad la Atena, dupa incendiile DEVASTATOARE de la inceputul saptamanii (VIDEO)

S-a dezlantuit iadul in Grecia! Incendii devastatoare, cutremur si ploi torentiale. Grecii traverseaza o perioada apocaliptica. Peste 80 de persoane si-au pierdut viata zilele trecute in incedniile care .

DEZASTRU in Grecia! Dupa incendiile devastatoare, UN CUTREMUR i-a zguduit pe eleni

Calamitatile nu se mai orpesc in Grecia. Dupa incendiul devastator de langa Atena, un cutremur i-a zguduit, joi, pe eleni. Un seism de suprafata cu magnitudinea de 4,4 grade a avut loc in largul insulei.

Polemica in Grecia, dupa incendiile devastatoare soldate cu zeci de morti

O polemica se amplifica vineri in Grecia pe tema unor greseli care au condus la moartea a 82 de persoane in incendiul care a devastat luni regiunea Atenei, in contextul in care opozitia acuza Guvernul ca vrea sa se derobeze invocand o posibila origine criminala a sinistrului, relateaza AFP.

Polemica in Grecia, dupa incendiile devastatoare soldate cu zeci de morti. Un primar acuza politia si pompierii ca au inchis un drum, blocand locuitorii

O polemica se amplifica vineri in Grecia pe tema unor greseli care au condus la moartea a 82 de persoane in incendiul care a devastat luni regiunea Atenei, in contextul in care opozitia acuza Guvernul ca vrea sa se derobeze invocand o posibila origine criminala a incendiului, relateaza AFP.

Un grec a prezis ca va muri in incendiile devastatoare. Multi oameni vor arde de vii - VIDEO

Panos Kokkinidis este un barbat din Grecia, care si-a gasit sfarsitul in incendiile devastatoare din ultimele zile. Barbatul a publicat pe Facebook o inregistrare video in care a surprins flacarile.

DOLIU in Grecia dupa incendiile CATASTROFALE! Numarul victimelor CRESTE dramatic (VIDEO)

Grecia este in doliu, dupa incendiile catastrofale care, potrivit ultimului bilant oficial, a cauzat moartea a 74 de persoane, in timp ce alte 200 au fost ranite. in urma tragediei, premierul Alexis Tsipras a.

MAE, anunt de ULTIMA ORA despre INCENDIILE devastatoare din Grecia: Nu au fost inregistrate solicitari de asistenta

Ambasada Romaniei la Atena are in atentie evenimentele legate de incendiile produse in Grecia si incearca sa afle daca sunt romani printre persoanele afectate, pana in prezent nefiind inregistrate.

VIDEO nainte si dupa. Cum arata Mati, localitatea distrusa acum de incendiile devastatoare din Grecia

Mati este acum o amintire trista a paradisului de vacanta pentru mii de atenieni. Localitatea a fost distrusa de incendiul devastator de la inceputul acestei saptamani. Un video cu imagini dinainte si dupa trecerea focului arata dimensiunea distrugerii.

Autoritatile din Grecia anunta ca exista indicii serioase ca incendiile devastatoare din zona Atenei, soldate cu cel putin 85 de morti, au fost provocate

Autoritatile din Grecia detin indicii serioase ca incendiile care au avut loc, in aceasta saptamana, in zona Atenei si care s-au soldat cu moartea a cel putin 85 de oameni, au fost provocate, a declarat, joi, ministrul Protectiei Civile, Nikos Toskas, potrivit BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )