Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dupa Marea Britanie si Germania ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin impotriva COVID-19. Care este cauza

Adevărul Adevărul,
Dupa Marea Britanie si Germania ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin impotriva COVID-19. Care este cauza

Ministerul Sanatatii din Germania solicita consultanta in ceea ce priveste o eventuala amanare a administrarii celei de-a doua doze din vaccinul impotriva COVID-19 produs de BioNTech si Pfizer pentru a putea continua campania de vaccinare in ciuda stocurilor limitate, potrivit unui document consultat luni de Reuters. continuă pe Adevărul

Dupa Marea Britanie, si Germania ia in considerare amanarea celei de-a doua doze a vaccinului Pfizer, pentru a acoperi cat mai multe persoane

Ministerul german al sanatatii cere sfatul expertilor privind amanarea administrarii celei de-a doua doze de vaccin contra Covid-19 a PfizerBioNTech pentru a obtine cat mai mult din stocurile reduse de care dispune, potrivit unui document consultat luni de Reuters.

Tara din Europa care ar putea amana a doua doza de vaccin: care-i motivul

Germania, prima economie a Europei, ar putea amana administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Motivul invocat e surprinzator. Germania se numara printre primele tari din Europa care au.

in Marea Britanie ar putea fi impuse restrictii mai severe pentru combaterea epidemiei

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a avertizat ca in Anglia ar putea fi decise restrictii mai severe pentru combatarea rapidei propagari a SARS-CoV-2, atribuita unei noi variante a virusului, transmite AFP, transmite Agerpres.

Marea Britanie devine, luni, prima tara care incepe administrarea vaccinului AstraZeneca

Marea Britanie devine, luni, prima tara din lume care demareaza campania de imunizare contra Covid-19 cu vaccinul ieftin si usor de transportat dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford, transmite Reuters.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

BBC: Companii din UE refuza livrarile in Marea Britanie, din cauza birocratiei aparute dupa Brexit

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, relateaza luni BBC News, citat de Mediafax.

Probleme post-Brexit. Companii din UE refuza livrari in Marea Britanie din cauza birocratiei aparute

Unele companii de retail din Uniunea Europeana au suspendat livrarile catre clienti din Marea Britanie, in contextul noilor conditii impuse de autoritatile britanice dupa Brexit, clientii britanici nemultumiti fiind sfatuiti sa li se adreseze parlamentarilor pe care i-au votat, informeaza BBC News.

Unul dintre primele camioane care a trecut granita dintre UE si Marea Britanie dupa Brexit a fost condus de un roman

La cateva momente dupa ce Marea Britanie si-a incheiat divortul cu Uniunea Europeana, primele camioane care transportau marfuri peste noua frontiera cu Regatul Unit si-au prezentat documentele de vamesilor francezi inainte de a fi incarcate pe un tren pentru a trece prin Eurotunnel, informeaza Reuters. Printre primii soferi de TIR s-a numarat si un roman, Toma Moise.

Marea Britanie incheie 48 de ani de legaturi stranse cu Europa

Marea Britanie incepe un nou capitol al existentei sale dupa iesirea din Uniunea Europeana si incheierea perioadei de tranzitie pe timpul careia a respectat regulile UE.

Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat, luni seara, ca Marea Britanie va intra in lockdown national pentru urmatoarele trei saptamani din cauza noii tulpini COVID-19 care are un grad de infectiozitate mult mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )