Libnet.ro
UNICEF

20:00

Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Antena3 Antena3,
Boris Johnson: Marea Britanie intra in lockdown national pentru trei saptamani

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anuntat, luni seara, ca Marea Britanie va intra in lockdown national pentru urmatoarele trei saptamani din cauza noii tulpini COVID-19 care are un grad de infectiozitate mult mai mare. continuă pe Antena3

Boris Johnson anunta un nou lockdown national in Anglia

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat luni seara revenirea la un lockdown general in toata Anglia, indemnand oamenii sa stea acasa pentru a frana raspandirea noii variante mult mai contagioase a coronavirusului, informeaza Reuters si AFP.

Marea Britanie: Noi conditii de calatorie pentru cetatenii din UE

Noi conditii de calatorie, studii, munca si afaceri intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021 pentru cetatenii Uniunii Europene, implicit pentru romani, in relatia cu Marea Britanie,.

Marea Britanie risca sa se destrame din cauza Brexit. Ce spune premierul britanic Boris Johnson

Doua crize combinate, Brexit si Pandemia Covid-19, ar putea provoca o asa-numita furtuna perfecta care sa duca in final la destramarea Marii Britanii, odata cu cresterea miscarilor de independenta din Scotia si a noului statut al Irlandei de Nord, care ar putea deveni tot mai apropiata de UE si tot mai indepartata de Regatul Unit. Dar, premierul Boris Johnson spune ca referendumurile ar trebui sa aiba loc o data intr-o generatie.

in Marea Britanie ar putea fi impuse restrictii mai severe pentru combaterea epidemiei

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a avertizat ca in Anglia ar putea fi decise restrictii mai severe pentru combatarea rapidei propagari a SARS-CoV-2, atribuita unei noi variante a virusului, transmite AFP, transmite Agerpres.

Boris Johnson anunta revenirea la izolare totala in Anglia

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat luni seara reintoarcerea la izolare in toata Anglia pentru a lupta contra propagarii noii tulpini a coronavirusului mult mai contagioasa, scrie AFP.

Premierul Boris Johnson a anuntat ca va impune restrictii mai dure in Anglia. Cursurile scolare se muta in online

PremierulMarii Britanii,Boris Johnson, a anuntat luni searaca va impune restrictii mai dure in Anglia, dupa ce tara a inregistrat o crestere semnificativaa cazurilor.

Boris Johnson, despre dorinta guvernului scotian de independenta: Un astfel de referendum trebuie sa aiba loc doar o data pe generatie

Premierul britanic Boris Johnson a spus ca referendumurile ar trebui sa aiba loc doar o data pe generatie, aceasta declaratie fiind data cand a fost intrebat despre un nou scrutin pe tema independentei Scotiei, transmite Reuters.

Romanii pot calatori din nou in UK! Se reiau zborurile spre si dinspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a hotarat duminica reluarea zborurilor catre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Persoanele care vin din Marea Britanie trebuie sa intre in carantina, ori sa aiba un test negativ la COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de intrarea in Romania.

Oficial. Cand se reiau zborurile cu Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, duminica, 3 ianuarie, lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care este necesara carantina de 14 zile la intoarcerea in Romania. De asemenea, CNSU a anuntat ca incepand de luni, 04. 2021, ora 19. 00, se vor relua zborurile catre si inspre Marea Britanie.

Olanda si Germania refuza intrarea cetatenilor din Marea Britanie pentru calatorii neesentiale

Mai multor cetateni britanici li s-a refuzat intrarea in Olanda de la 1 ianuarie, deoarece Marea Britanie nu mai este scutita de restrictiile legate de Covid privind calatoriile neesentiale din afara UE de cand a parasit blocul, potrivit The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )