Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ecaterina Andronescu considera ca Ordonanta 13 a fost o greseala

România Liberă România Liberă,
Ecaterina Andronescu considera ca Ordonanta 13 a fost o greseala

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, considera ca OUG 13 privind modificarea Codurilor penale a fost o greseala si spune ca daca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, o corecteaza, va face ce trebuie . continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu: Ordonanta a fost o greseala. Daca Dragnea o corecteaza, face ce trebuie

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat ca, in opinia sa, ordonanta privind modificarea Codurilor penale a fost o greseala a Guvernului Grindeanu. Aceasta a mai precizat ca, daca Liviu Dragnea o va.

John McCain critica Ordonanta 13: Aceasta ordonanta submineaza progresele luptei anticoruptie in Romania

Senatorul republican John McCain, presedintele Comisiei pentru Servicii Armate din Senatul Statelor Unite, s-a declarat ingrijorat de problemele create de adoptarea de catre Guvern a OUG 13/2017 in domeniul luptei anticoruptie, conform unui comunicat de presa postat pe site-ul biroului sau senatorial.

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

Victor Rebengiuc: Ordonanta 13 trebuie calcata in picioare, pentru ca este o tampenie

Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Penal trebuie calcata in picioare, pentru ca este o tampenie si o invitatie la hotie, a declarat sambata la RFI marele actor Victor Rebengiuc .

A cincea zi de proteste la Targoviste. Oamenii sunt chemati, din nou, in Piata Tricolorului pentru a-si expune nemultumirile fata de Ordonanta 13

Targovistenii sunt chemati si in aceasta seara in Piata Tricolorului din centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea OUG nr 13 de catre Guvernul Grindeanu. Un anut postat pe Facebook, in acest sens, ii indeamna pe targovistenii sa iasa in strada.

Ziua 4 de proteste. Cateva zeci de persoane s-au strans deja in Piata Victoriei pentru a protesta fata de Ordonanta 13 VIDEO

Cateva zeci de persoane se adunasera deja la orele pranzului in Piata Victoriei din Capitala pentru a patra zi consecutiva de proteste. Primul protestatar a ajuns la Guvern la ora 9.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2457 seconds )