Libnet.ro
UNICEF

13:00

O echipa de cercetatori din Statele Unite castiga un premiu de un milion de dolari in Israel

Adevărul Adevărul,
O echipa de cercetatori din Statele Unite castiga un premiu de un milion de dolari in Israel

O asociatie non profit din Israel a oferit un premiu de un milion de dolari unei echipe de cercetatori cu sediul in Statele Unite, a carei tehnologii avansate permite persoenlor paralizate sa miste obiecte cu gandul. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a semnat numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, numirea lui Iulian Buga ca ambasador al Romaniei in Statele Unite, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul.

Surse: Victor Ponta pleaca duminica in Statele Unite. Cu cine se intalneste si ce ar putea determina amanarea vizitei

Premierul Victor Ponta va pleca, duminica, intr-o vizita oficiala in Statele Unite, insa totul depinde de modul in care se va rezolva problema blocajului bugetar care a paralizat administratia americana, existand posibilitatea ca vizita sa fie amanata daca nu se va ajunge o solutie pana vineri, au declarat pentru HotNews. ro surse diplomatice. Potrivit acestora, premierul Ponta are pe agenda intalniri cu vicepresedintele american Joe Biden si cu un secretar de stat. Pe agenda mai figureaza o serie de intalniri cu reprezentanti ai unor companii americane. In paralel, ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita, participa la Washington la o conferinta pe teme energetice si investitii.

Banca Mondiala: Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a avertizat ca Statele Unite se apropie de o perioada foarte periculoasa dupa esecul de sambata al responsabililor politici de a ajunge la un acord pentru criza bugetara si plafonul datoriei, informeaza AFP. Suntem acum doar la cinci zile de un moment foarte periculos, a declarat Kim, la inchiderea reuniunii anuale a Bancii Mondiale si Fondului Monetar International la Washington, anunta Agerpres.

VIDEO O femeie urmarita de politie a fost lovita de doua trenuri la aceeasi bariera

O femeie in varsta de 29 de ani, din Statele Unite ale Americii, urmarita de Politie, a scapat ca prin urechile acului dintr-un accident feroviar in care a fost lovita de doua trenuri, scrie Liveleak.

Cat se castiga din publicitate in Statele Unite

Televiziunile americane castiga bani frumosi din vanzarea spatiilor publicitare in timpul celor mai urmarite emisiuni si seriale. Asa se face ca o companie care isi doreste ca reclama sa sa fie difuzata in timpul Saturday Night Football, trebuie sa scoata din buzunar o suma ce depaseste jumatate de milion de dolari.

Cum se pregateste lumea pentru o posibila intrare in incapacitate de plata a SUA

Au mai ramas putine ore pana vom sti daca vom asista la cel mai mare faliment din istoria finantelor, dupa cum descrie presa internationala criza fiscala din Statele Unite.

Maine este Ziua Z, cand Statele Unite vor ramane fara bani. Investitorii sunt tot mai ingrijorati

Investitorii care detin titluri de stat emise de Trezoreria SUA si care ajung la scadenta joi sunt din ce in ce mai ingrijorati ca nu vor fi platiti, dupa ce Congresul american nu a ajuns inca la un acord care sa permita cresterea limitei de indatorare a tarii, potrivit Bloomberg.

Nobelul pentru economie merge din nou in Statele Unite: cine sunt cei trei castigatori

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor.

Liderul insurgentilor talibani ameninta Statele Unite si Afganistanul

Liderul insurgentilor talibani din Afganistan, mollahul Omar, a avertizat duminica faptul ca semnarea unui acord intre administratia de la Washington si cea de la Kabul pentru mentinerea prezentei militare in Afganistan dupa 2014 ar avea consecinte grave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )