Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ecotichet de 6.500 de euro pentru cumpararea de masini electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ecotichet de 6.500 de euro pentru cumpararea de masini electrice

Persoanele fizice vor putea beneficia de un ecotichet in valoare de 6. 500 de euro pentru cumpararea unei masini electrice sau a unui autovehicul cu grad de poluare zero, momentan proiectul fiind pe circuitul de avizare, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la sediul Ministerului Mediului, Adrian Gearap, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Mediului propune subventii intre 4.500 si 6.000 euro pentru cumparatorii de masini electrice

Ministerul Mediului propune ca cei care cumpara masini 100% electrice sa primeasca un ecotichet de 20. 000 lei 4. 500 euro), proiectul fiind in avizare acum. Pentru acest an sunt alocate 100 de astfel de tichete si, daca vor fi utilizate, parcul de masini electrice din Romania s-ar dubla. Ecotichetul poate fi cumulat si cu prima de casare din programul Rabla 6. 500 lei) si de ecotichet pot beneficia si firmele.

Ministerul Mediului vrea 200 de masini electrice pe strazi pana la finalul anului. Subventii - 6.000 euro

Ministerul Mediului si-a propus anul acesta sa dubleze numarul de masini electrice pe strazile din Romania, de la 100 de masini la 200, oferind bonusuri de pana la 6. 000 euro si vrea sa demareze si montarea de statii pentru acestea.

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice: 1,5 milioane de euro pentru calatoriile in afara tarii

Alesii gasesc mereu bani pentru deplasarile exotice. Deputatii au stabilit un buget special pentru deplasarile in afara tarii, de 1,5 milioane de euro. Pentru urmatorii doi ani, alesii vor zbura in peste 460 d.

Subventii de 20.000 de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere masini electrice

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autoturism electric. Reprezentantii Fondului doresc sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare.

Rabla 2015: Ecotichete de 6.500 de euro pentru romanii care vor masini electrice

Statul roman ofera un bonus de 6. 500 de euro celor care tin cont si de mediu si vor sa-si achizitioneze o masina electrica, informeaza Digi24. in acest fel, autoritatile spera sa scape de.

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute aprobarea ajutorului de stat pentru societatea Bosch Rexroth. Va fi realizata o investitie de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba). Grupul Bosch are peste 2. 400 de angajati in Romania. EurActiv. ro a analizat, pe baza datelor oficiale, ce rol joaca in economia Romaniei companiile mari, in ce domenii sunt mai active si unde lipsesc cu desavarsire.

STIHL Romania aloca 120.000 euro pentru perfectionarea managementului si a angajatilor

STIHL Romania investeste 120. 000 euro intr-un program unic in tara de perfectionare a managementului si a angajatilor la nivel de retea, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1953 seconds )