Libnet.ro
UNICEF

18:15

Subventii de 20.000 de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere masini electrice

Antena3 Antena3,
Subventii de 20.000 de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere masini electrice

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autoturism electric. Reprezentantii Fondului doresc sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare. continuă pe Antena3

Rabla 2015: Ecotichete de 6.500 de euro pentru romanii care vor masini electrice

Statul roman ofera un bonus de 6. 500 de euro celor care tin cont si de mediu si vor sa-si achizitioneze o masina electrica, informeaza Digi24. in acest fel, autoritatile spera sa scape de.

Programul Rabla 2015. Buget de 162,5 milioane lei pentru achizitia de masini noi pentru persoane fizice

Persoanele fizice care vor sa achizitioneze o masina noua pot aplica, incepand de luni, in cadrul Programului Rabla, bugetul alocat in acest sens de autoritati fiind de 162,5 milioane de lei, scrie.

AFM cere 20.000 de lei pentru o masina electrica

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unei masini electrice, urmand sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare pentru amplasarea de prize, a declarat presedintele AFM Adrian Gearap, potrivit Mediafax.

Mesajul lui Iohannis pentru romanii din Italia

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, reprezentantilor diasporei din Italia, cu care s-a intalnit la Palazzo della Cancelleria din Roma ca exista un proiect privind votul prin corespondenta si ca ii va urmari evolutia, Parlamentul avand rolul de a adopta o solutie, oricare ar fi aceasta, potrivit Mediafax.

10 romani au platit deja pana la 80.000 de lei pentru Apple Watch placat cu aur

Zece romani au platit deja intre 50. 000 si 80. 000 de lei pe editia de lux a ceasului inteligent de la Apple, placat cu aur de 18k, scrie Adevarul. Pana in prezent peste 300 de romani au precomandat ceasul.

Fostul sef SRI George Maior: E nevoie de o gandire strategica pentru a ne feri de pericolele care vor veni

Fostul director al SRI, George Cristian Maior, a declarat, sambata, la Cluj, ca este nevoie de o gandire strategica in ceea ce priveste decizia in statul roman pentru a ne feri de pericolele care cu siguranta vor veni si ne vor afecta.

VIDEO HotNews.ro a lansat versiunea 2.5 a aplicatiei pentru iOS care suporta dispozitivele Apple Watch

Noua aplicatie HotNews. ro pentru terminalele mobile produse de Apple suporta acum si dispozitivele Apple Watch. Utilizatorii aplicatiei pot citi cele mai noi titluri publicate pe site-ul hotnews. ro direct pe ceasul de la mana.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )