Libnet.ro
UNICEF

07:00

Editie Speciala: Calin Popescu Tariceanu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Antena3 Antena3,
Editie Speciala: Calin Popescu Tariceanu, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, in Editia Speciala de joi seara, de la Antena 3, despre nominalizarea europarlamentarului Eduard Hellvig la conducerea SRI, aratand ca Parlamentul,. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, la Editia Speciala: Din pacate, actiunile de acum ale justitiei par sa puna Parlamentul intr-o pozitie de putere anexa

Parlamentul este singura institutie democratica din Romania, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, invitat in Editia Speciala de joi seara, de la Antena 3, unde a vorbit despre cele mai recente actiuni ale.

Theodor Atanasiu, PNL: Au fost stranse 'spre 80 de semnaturi' pentru revocarea lui Calin Popescu Tariceanu

Theodor Atanasiu, senator PNL, a anuntat luni ca au fost stranse spre 80 de semnaturi, pentru cererea de revocare a lui Calin Popescu Tariceanu din functie a presedintelui Senatului.

Calin Popescu Tariceanu: Nu ma cramponez de functia de presedinte al Senatului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca in situatia in care majoritatea parlamentara se va schimba si se va pune problema inlocuirii sale la sefia Senatului, nu se va crampona de.

Editie Speciala: Mesajul unei studente romance in Marea Britanie catre Channel 4, dupa difuzarea primului episod din documentarul despre imigrantii romani. Ursu: Poate ca ar fi util sa facem toti acest lucru

Adrian Ursu a vorbit, la Editia Speciala de joi seara, despre initiativa unei romance, studenta la Universitatea din Bradford din Marea Britanie, dupa ce a vizionat documentarul in trei episoade al jurnalistilor.

Radu Banciu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Cand te lauda Nastase, clar n-ai nicio treaba cu statul de drept (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, joi seara, despre nominalizarea lui Eduard Hellvig, facuta de presedintele Klaus Iohannis, la conducerea Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca gusturile lui Iohannis sunt foarte.

Politic Show: Blaga pune UDMR sa aleaga: PNL sau PSD. Miza: revocarea lui Tariceanu; Testul majoritatii la Senat va fi dat miercuri. Inlocuitorul lui Toni Grebla, pe ordinea de zi; Vosganian a fentat Parlamentul, dar a dat de ANI

Comisia de cod electoral: Presedintii de Consilii Judetene sa fie alesi prin vot indirect al membrilor CJ. Desi sunt inca la faza pe principii, membrii. Contraatacul PSD in batalia pentru Senat. PNL apeleaza la nemultumitii din coalitie, dar si la UDMR pentru a-l debarca pe Calin Popescu Tariceanu.

Editie speciala: Ministrul Finantelor Publice, vesti-soc despre taxe si impozite

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, a vorbit, la Editia Speciala realizata de Adrian Ursu, la Antena 3, despre noul Cod Fiscal si Noul Cod de Procedura Fiscala, aflate pe agenda de lucru a Guvernului si.

Editie Speciala: Ministrul Finantelor Publice, vesti-soc despre taxe si impozite

Ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, a vorbit, la Editia Speciala realizata de Adrian Ursu, la Antena 3, despre noul Cod Fiscal si Noul Cod de Procedura Fiscala, aflate pe agenda de lucru a Guvernului si.

Editie Speciala: Mesajul Antena 3 la summitul presei mondiale

Mihai Gadea a vorbit, la Editia Speciala de la Antena 3, despre sansa pe care a avut-o de a vorbi in fata unei audiente alese, in calitate de speaker principal la summitul Global Media, despre ceea ce se.

Editie speciala: in ce calitate a vizitat-o William Brinza pe Elena Udrea, in arest, de Ziua indragostitilor

Adrian Ursu a prezentat, la Editia Speciala de miercuri seara, de la Antena 3, documentul care arata cum a fost posibila vizita lui William Brinza la Elena Udrea, aflata in arestul Politiei Capitalei, de Ziua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )