Libnet.ro
UNICEF

05:00

Edward Snowden, somat sa restituie documentele furate

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden, somat sa restituie documentele furate

Directorul National al serviciilor americane de Informatii DNI) James Clapper i-a cerut miercuri lui Edward Snowden sa restituie documentele furate, subliniind ca dezvaluirile sale au cauzat pagube profunde securitatii Statelor Unite, relateaza postul BBC News, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Edward Snowden a fost propus la Premiul Nobel pentru Pace

Americanul Edward Snowden, acuzat in SUA de spionaj dupa ce a publicat informatii despre interceptarile facute de Agentia Nationala de Securitate NSA), a fost propus miercuri de catre doi parlamentari norvegieni la Premiul Nobel pentru Pace, anunta AFP.

Edward Snowden a declarat ca Merkel nu este singura personalitate germana spionata de NSA

Edward Snowden, fostul consultant NSA, a marturisit duminica seara, intr-un interviu acordat unei televiziuni nemtesti, ca Angela Merkel nu este singura personalitate din Germania supravegheata atent de SUA.

Mi-ar placea sa-i trag un glont in cap. Edward Snowden, convins ca Guvernul SUA vrea sa il ucida

Edward Snowden, care se afla la originea scandalului cu privire la interceptarile efectuate de catre Agentia Nationala americana de Securitate NSA), este convins ca Guvernul american vrea sa il ucida, potrivit unui fragment dintr-un interviu acordat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )