Libnet.ro
UNICEF

21:15

Efectele emigrarii din Romania: 4 judete vor ramane cu doar jumatate din populatie!

B1 B1,
Efectele emigrarii din Romania: 4 judete vor ramane cu doar jumatate din populatie!

Romania ar putea ajunge o tara cu numai 12 milioane de locuitori daca statul va continua sa asiste nepasator la valul de plecari din tara, avertizeaza sociologii, citati de businessmagazin. ro. Cele. continuă pe B1

Cod galben de viscol in zonele de munte din 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, in aceasta dimineata, o serie de atentionari nowcasting Cod galben de viscol, valabile in zonele de munte din 11 judete, dar si ploaie si lapovita in alte doua judete din zona Moldovei, in orele urmatoare.

La ce se uita un barbat din Romania in timp ce o femeie il astepta dezbracata in pat. Tanara mai sa innebuneasca FOTO

O fotografie face senzatie pe retele de socializare. Mai ales atunci cand in ea apare o vedeta din Romania. Un barbat pare sa fie captivat de Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 si.

Situatia din Romania, total diferita de cea a Poloniei in privinta activarii articolului 7

Situatia din Polonia, fata de care Comisia Europeana CE) a activat articolul 7 al Tratatului de la Lisabona, si cea din Romania sunt total diferite, tara noastra participand la un dialog constructiv cu Comisia Europeana, a declarat, intr-un interviu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

Infotrafic: Ceata densa pe drumuri din sase judete

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul pe mai multe artere rutiere din judetele Arges, Buzau, Braila, Dambovita, Maramures si Mures se desfasoara ingreunat, in conditii de ceata densa vizibilitate 50- 200 de metri).

Cod galben de vant in zona de munte din patru judete, valabil pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vant, valabil luni, pana la ora 20. 00, in zonele de munte din judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

Nou cod galben de ninsori si vant puternic in zona de munte din opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta cod galben de ninsori si vant puternic pana la ora 22. 00, pentru zona de munte din judetele Mehedinti, Gorj si Valcea. In Caras-Severin vantul poate atinge la rafala 100 de kilometri pe ora, iar codul galben expira la ora 20. De la ora 17. 00 a intrat in vigoare un cod galben si pentru judetele Buzau, Prahova, Arges si Dambovita.

Locul din Romania care i-a cucerit pe turisti. Preturile sunt la jumatate fata de Poiana Brasov

Pe partiile din muntii Lotrului, turistii au descoperit un loc ideal pentru sarbatorile de iarna. Preturile la Vidra sunt la jumatate fata de Poiana Brasov, iar conditiile pentru amatorii sporturilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )