Libnet.ro
UNICEF

01:05

Efectele romanesti ale scandalului Volkswagen

România Liberă România Liberă,
Efectele romanesti ale scandalului Volkswagen

Scandalul emisiilor poluante ale autoturismelor Volkswagen ar putea conduce la pierderea unui numar important de locuri de munca in industria romaneasca de componente auto. continuă pe România Liberă

Agentia de Mediu din SUA inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, ca urmare a scandalului Volkswagen

Agentia de Protectie a Mediului EPA) din SUA a anuntat ca inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, indiferent de marca, drept rezultat al scandalului Volkswagen DieselGate. EPA va testa masinile mai atent si vrea chiar sa imprumute autovehicule de la clienti obisnuiti pentru a face teste surpriza.

Oficialii romani vor crea un grup de lucru pentru identificarea de masuri, in contextul scandalului Volkswagen. Gratiela Gavrilescu: O intalnire a grupului de lucru va avea loc saptamana viitoare (VIDEO)

Oficialii romani vor crea un grup de lucru pentru identificarea masurilor care ar trebui luate de statul roman in contextul scandalului Volkswagen, informeaza B1 TV. Comisia Europeana a solicitat joi celor 28 de.

Impactul negativ al scandalului Volkswagen asupra Romaniei

Impactul negativ al scandalului emisiilor poluante ale automobilelor diesel ale Volkswagen asupra Romaniei ar trebui sa se rezume la exporturile de componente in Germania, care reprezinta circa 1% din PIB, respectiv.

Autoritatile fac bani din piatra seaca: Romanii ar putea plati diferenta timbrului de mediu in contextul scandalului Volkswagen

Romanii ar putea plati diferenta in contul taxei de poluare pentru noxele emise de autoturismele Volkswagen. Vor fi probabil pusi sa plateasca diferenta de taxa oamenii care au cumparat aceasta masina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )