Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ele sunt cele doua adolescente care s-au inecat in Dunare. Fetele erau prezente la petrecerea unei prietene

Antena3 Antena3,
Ele sunt cele doua adolescente care s-au inecat in Dunare. Fetele erau prezente la petrecerea unei prietene

Doua adolescente au fost date disparute in Dunare. Pompierii au reusit sa gaseasca trupul uneia dintre ele si in aceste momente o cauta si pe verisoara acesteia. Este vorba despre Ana 15 ani) si. continuă pe Antena3

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

Una dintre cele doua tinere disparute in Dunare a fost gasita. Pompierii o cauta si pe verisoara acesteia

Doua adolescente sunt date disparute dupa ce au intrat sa se racoreasca in Dunare. Cele doua verisoare, in varsta de 15, respectiv 18 ani, se aflau la ziua de nastere a unei prietene pe Plaja.

Disparitie misterioasa a doua adolescente. Autoritatile sunt in alerta

Doua adolescente sunt date disparute dupa ce au intrat sa se racoreasca in Dunare. Cele doua verisoare, in varsta de 15, respectiv 18 ani, se aflau la ziua de nastere a unei prietene pe Plaja.

Afla care au fost cele doua joburi ale lui Kate Middleton inainte de casatoria cu Printul William

Inainte sa devina Ducesa de Cambridge, Kate Middleton s-a lovit de aceleasi probleme cu care noi ne confruntam zi de zi. A avut un job normal si incerca sa isi castige un salariu dupa ce a obtinut o diploma in istoria artelor.

Descoperire socanta! Cine erau cele doua persoaneucise in atacul de langa Paris

Cele doua persoane ucise in atacul cu cutit comis joi dimineata in orasul Trappes, langa Paris, erau mama si sora agresorului, a anuntat o sursa din Ministerul de Interne francez, relateaza Reuters, AFP si.

Doua adolescente au disparute in apele Dunarii, la Braila. Trupurile lor sunt cautate in continuare de scafandri

Fetele care au 16, respectiv 19 ani sunt verisoare si au intrat in apele fluviului marti, in jurul orei 17,00, insa la scurt timp au disparut sub apa. Tragica intamplare s-a petrecut la Plaja Lipoveneasca, loc unde scaldatul in Dunare este interzis.

Care sunt cele mai sanatoase banane: verzi, galbene sau cu pete maronii...

Sunt persoane care prefera bananele verzi, insa altii prefera dulceata si aroma lor cand ajung sa fie mai coapte. Dar ele difera si au diferite beneficii asupra organismului. Astfel, bananele verzi.

HOROSCOP. Cele trei zodii care nu isi doresc relatii serioase

Exista trei semne zodiacale care nu isi doresc relatii serioase pentru ca se simt mult mai bine atunci cand sunt implicate sentimental. BERBEC Relatiile serioase nu sunt pentru Berbeci. Intra si ies dintr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )