Libnet.ro
UNICEF

21:15

Una dintre cele doua tinere disparute in Dunare a fost gasita. Pompierii o cauta si pe verisoara acesteia

Antena3 Antena3,
Una dintre cele doua tinere disparute in Dunare a fost gasita. Pompierii o cauta si pe verisoara acesteia

Doua adolescente sunt date disparute dupa ce au intrat sa se racoreasca in Dunare. Cele doua verisoare, in varsta de 15, respectiv 18 ani, se aflau la ziua de nastere a unei prietene pe Plaja. continuă pe Antena3

Audi A6 a renuntat la una dintre cele mai mari prostii din industria auto

Noul Audi A6, lansat in 2018, arata la interior faptul ca designerii marcii au renuntat la una dintre cele mai inovative accesorii de bord din ultimii ani.

Iran: Ziarist condamnat la 10 ani de nchisoare, pentru insulta la adresa imamului Reza, una dintre cele 12 figuri venerate de islamul siit

Un ziarist iranian fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a fost acuzat ca a insultat pe Twitter un imam al secolului al IX-lea, a anuntat luni avocatul sau, citat de AFP.

Piata vitivinicola - una dintre ramurile performante ale economiei

Investitiile mari realizate in cramele din Romania au condus la un nivel de tehnologizare peste cel al unor tari cu traditie *La ora actuala, exportul nostru se plaseaza la aproximativ un milion de euro pe an Piata vitivinicola din tara noastra este una dintre cele mai dezvoltate si performante ramuri ale economiei, iar investitiile mari realizate in cramele din tara noastra au condus la un nivel de tehnologizare foarte ridicat, depasind chiar unele tari cu traditie in domeniu, sustine Virgil Mandru, presedintele Tohani Romania.

Afla care au fost cele doua joburi ale lui Kate Middleton inainte de casatoria cu Printul William

Inainte sa devina Ducesa de Cambridge, Kate Middleton s-a lovit de aceleasi probleme cu care noi ne confruntam zi de zi. A avut un job normal si incerca sa isi castige un salariu dupa ce a obtinut o diploma in istoria artelor.

Novak Djokovic, despre performanta istorica reusita la Cincinnati: Este unul dintre cele mai speciale momente ale carierei mele

Novak Djokovic a reusit o performanta istorica dupa victoria in fata lui Roger Federer in finala de la Cincinnati, devenind primul jucator care castiga toate cele noua turnee Masters din circuitul ATP. Fostul lider mondial a descris acest moment ca fiind unul dintre cele mai speciale din cariera sa. Nu a fost usor din punct de vedere psihologic, pentru ca stiam ca am pierdut de fiecare data cand am jucat cu el pe acest teren, a spus Djokovic, care a fost invins de elvetian de trei ori in ultimul act al Masters-ului din Ohio 2009, 2012, 2015).

Descoperire socanta! Cine erau cele doua persoaneucise in atacul de langa Paris

Cele doua persoane ucise in atacul cu cutit comis joi dimineata in orasul Trappes, langa Paris, erau mama si sora agresorului, a anuntat o sursa din Ministerul de Interne francez, relateaza Reuters, AFP si.

Ele sunt cele doua adolescente care s-au inecat in Dunare. Fetele erau prezente la petrecerea unei prietene

Doua adolescente au fost date disparute in Dunare. Pompierii au reusit sa gaseasca trupul uneia dintre ele si in aceste momente o cauta si pe verisoara acesteia. Este vorba despre Ana 15 ani) si.

Doua tinere au disparut in apele Dunarii. Cautarile ISU, zadarnice

Trupurile a doua fete, una de 16 ani si cealalta de 19 ani, inecate marti in Dunare, sunt cautate de scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, potrivit informatiilor furnizate de.

ATACATI de ursi la ZOO Brasov. Una dintre victime este inconstienta

Incident grav la Gradina Zoologica Brasov. Doi ingrijitori au fost atacati de ursi. Ambii barbati au rani foarte grave, unul dintre ei fiind inconstient. La fata locului a ajuns un echipaj SMURD, care.

Combinatul siderurgic de la Galati aproape sa fie vandut: Cine sunt cele doua grupurii care vor sa preia otelariile de la Arcelor Mittal

Grupurile britanice Greybull Capital, care detine British Steel, si Liberty House sunt interasante de achizitionarea otelariilor ArcelorMittal din Romania si Cehia, scrie, citand doua surse apropiate dosarului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )