Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ele sunt cele mai fidele zodii in dragoste: La bine si la rau, pentru toata viata

Adevărul Adevărul,
Ele sunt cele mai fidele zodii in dragoste: La bine si la rau, pentru toata viata

In horoscopul dragostei exista patru nume de zodii pentru care astrele au o aliniere aparte a planetelor atunci cand vine vorba de relatii serioase, lungi, cu acelasi partener. Fidelitatea poate fi pentru ei caracteristica definitorie, iar ca motto au adesea celebra fraza pana la adanci batraneti. continuă pe Adevărul

An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Consiliul Concurentei se afla la un moment de rascruce in activitatea sa, demonstrand in ultima decada ca este o autoritate de top, care functioneaza la standarde europene, cu o activitate care depaseste in unele cazuri pe cea din cadrul autoritatilor.

HOROSCOP. Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! .

Cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu

Gratie stilului ei direct si asumat de a vorbi, Dana Budeanu a devenit una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania pe YouTube si Instagram, dar si cea mai controversata. Designerul vestimentar se poate lauda insa si cu o serie de aparitii memorabile, atat in sedinte foto, cat si in putinele aparitii publice. Acestea sunt doar cateva din cele mai sexy fotografii cu Dana Budeanu.

Cele mai mai temeri ale romanilor. Pe ce loc se situeaza invitatia la nunta

Fricile sunt prezente in viata oricarui om, indiferent de origine, religie sau alte criterii. Interesant este insa faptul ca oamenii reusesc foarte usor sa isi ascunda cele mai mai frici, nevorbind niciodata despre ele. Studiile arata ca cele mai mari frici ale romanilor deriva din lipsa banilor.

Florin Segarceanu, despre faptul ca cele mai bune jucatoare ale Romaniei absenteaza din duelul cu Rusia

Romania va intalni, in acest weekend, reprezentativa de FedCup a Rusiei, intr-un duel in care tara noastra nu se poate baza pe cele mai bune jucatoare aflate in activitate.

Cele mai eficiente exercitii pentru abdomen, recomandate de Razvan Stratulat (Bodyshape)

Un abdomen plat, chiar si cu patratele, este visul oricarei persoane care face sport, la sala sau acasa. Aceasta zona a corpului este, probabil, cea mai dificil de modelat, avand in vedere ca, in special in cazul barbatilor, aici se depune cel mai repede stratul de grasime.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri reusite de Simona Halep la Australian Open

Chiar daca nu a ajuns in finala, Simona Halep a impresionat la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Numarul 2 WTA a reusit executii spectaculoase, iar organizatorii turneului de la Melbourne au ales cele mai frumoase lovituri ale romancei.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epidemiei din China care a redus cererea si a provocat asteptari privind noi reduceri ale productiei de catre OPEC si aliatii organizatiei, intre care si Rusia, transmite Reuters.

Cele mai stilate aparitii de la Premiile BAFTA 2020

Gala de decernare a Premiilor BAFTA 2020 a fost, ca in fiecare an, nu doar un eveniment dedicat cinematografiei britanice, ci si un fashion show in toata regula! Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii ale vedetelor pe red carpet! .

Cele mai frumoase biblioteci pe care le poti vizita in Europa

Biblioteca nu este doar un spatiu de depozitat carti. Fie ca iubesti cititul sau atmosfera specifica bibliotecilor, vacanta poate fi un bun prilej pentntru a vizita cateva din cele mai frumoase astfel de locuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )