Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ele sunt cele mai stilate DJ-ite ale anului!

ADPM ADPM,
Ele sunt cele mai stilate DJ-ite ale anului!

Mia Moretti, Hannah Bronfman si Harley Viera-Newton sunt doar cateva dintre cele mai bine imbracate DJ-ite ale anului 2013, conform Harpers Bazaar. continuă pe ADPM

Complexul Oltenia: Termocentralele din Romania nu sunt cele mai poluante din Europa

Directoratul Complexului Energetic Oltenia contrazice, intr-un comunicat, concluziile unui studiu realizat de BankWatch si Health and Environment Alliance HEAL), prin care termocentralele din Romania sunt declarate cele mai poluante din Europa.

Care sunt cele mai populare locuri si orase din lume, conform Instagram

Instagram isi publica topul cu cele mai fotografiate locuri si orase din lume, iar Thailanda a reusit din nou sa fie pe primul loc. Iata cum s-a descurcat si restul lumii.

Aproape 10.000 de posturi vacante in tara. Cele mai multe sunt in Bucuresti si Cluj, cele mai putine in Bacau

Aproape 10. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe oferte de angajare fiind in Bucuresti si Cluj, iar cele mai putine in Bacau.

TorrentFreak: Top 10 cele mai piratate filme pe Torrent

Ca in fiecare saptamana, cei de la TorrentFreak fac un efort in a realiza o statistica vizavi de cele mai descarcate filme pe platforma bittorrent. Dupa cum spune si titlul, mai jos vom detalia care sunt filmele pe care amatorii de continut piratat le-au descarcat cu entuziasm in ultima saptamana. Topul este realizat de echipa TorrentFreak si cuprinde, pe langa clasamentul efectiv, si cateva detalii legate de schimbarile de popularitate inregistrate de la o saptamana la alta. in cazul in [].

Studiu: Aspirina, unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, potrivit unei cercetari recente, citate de Daily Mail. O solutie din cateva tablete de aspirina dizolvate in apa, cu care se face.

ASPIRINA, printre cele mai eficiente remedii impotriva durerii in gat

Aspirina este unul dintre cele mai eficiente remedii contra durerii in gat, dar si mierea si produsele care contin mentol au efecte calmante, se arata intr-o cercetare recenta, potrivit Daily Mail, conform.

Gorjenii vor avea, in 2014, cele mai mari salarii din tara, dupa bucuresteni si ilfoveni

Gorjenii vor avea, anul viitor, cele mai mari castiguri, dupa bucuresteni si ilfoveni. Aproape 1800 de lei vor castiga gorjenii in anul 2014, potrivit unui studiu al Comisiei Nationala de Prognoza.

VIDEO Frozen, unul dintre cele mai bune filme Disney, ajunge si in Romania

Comedia animata Frozen/ Regatul de gheata, considerata de criticii de specialitate una dintre cele mai bune pelicule Disney, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 27 decembrie.

VIDEO Cele mai fascinante si populare video-uri timelapse de pe internet

Fotografia si filmarile de tip timelapse au devenit foarte populare odata cu popularizarea YouTube si a distribuirii videoclipurilor pe internet. Am selectat cele mai populare si interesante astfel de creatii de pe YouTube.

F64, unul dintre cele mai cunoscute magazine foto online din tara, va fi preluat de catre un investitor strain

F64, unul dintre cele mai cunoscute magazine online din tara, cu o cifra de afaceri anuala de 18 milioane de euro, va fi preluat de un investitor strain, a anuntat vineri compania. F64 a fost infiintata in urma cu 12 ani de catre Marian Alecsiu si Daniela Becheru. Luni, 16 decembrie, compania organizeaza o conferinta de presa, in care cei doi actionari vor vorbi despre motivele care au stat la baza tranzactiei si vor comunica cine este investitorul. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii F64 nu au dorit sa ofere mai multe detalii pana la evenimentul de luni.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )